„Mama mea este o războinică care a fost sursa noastră de fericire. Ea împreună cu Dumnezeu mi-au dat putere să trec peste tragedia fiicei mele, Ylenia”, a declarat Albano, într-un interviu pentru famigliacristiana.it.

Al Bano și Romina Power au fost distruși în 1993, când fiica lor cea mare, care plecase în New Orleans, SUA, a dispărut fără urmă la doar 23 de ani. De atunci, tânăra a fost de negăsit, deşi autorităţile şi părinţii ei au făcut eforturi uriașe pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea. Timp de 20 de ani au apărut tot felul de zvonuri privind dispariția ei, care nu au dus însă niciodată nicăieri. S-a spus chiar că ar fi fost răpită de traficanţii de droguri sau că s-ar fi călugărit. Ultima ipoteză,  care a fost anchetată de autorități, a fost că Ylenia Carrisi a fost ucisă de un criminal în serie, Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de „ Happy Face Killer”, însă testele ADN au exclus și această ipoteză.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cu toate acestea, Romina și Al Bano încă sunt chinuiți de dispariția fetei, iar pe 29 noiembrie,  când ar fi fost ziua ei, artista postează mesaje emoționante pentru fiica ei pe Instagram. Anul acesta a publicat o poză cu ea și Ylenia, la care a scris mesajul „Doar iubirea e adevărată, Ylenia”, iar anul trecut a scris un mesaj sfâșietor. „Fiica mea, minunată și veselă. Astăzi e ziua ta și mereu ne vom aminti. Cele mai frumoase urări, iubirea mea, oriunde ai fi”.Se pare că artista încă mai speră ca fiica ei să fie în viață.

Citește și: Gata! Nu a mai rezistat! Anunțul făcut de Gerard Piqué, după ce și-a contactat avocații

La câteva zile de la dispariția Yleniei, Al Bano s-a dus la Vatican să se întâlnească cu Papa

De altfel, Al Bano a mărturisit că la câteva zile după dispariția Yleniei, el și mama lui s-au dus la Vatican, unde s-au întâlnit cu Papa Ioan Paul al II-lea. „Ne-am trezit la 6 dimineața, iar la 7 am avut o întâlnire cu Papa în capela lui privată, unde a făcut o rugăciune. S-a întâmplat ceva foarte ciudat. Înainte să plecăm de acasă, fiica mea, Cristel, care avea atunci 9 ani, a început să vomite. Apoi, imediat și-a revenit. Am considerat asta ca un semn, ca și cum acea suferință a fost o eliberare de ceva rău. În fața Papei, am citit un pasaj din Evanghelie șiam tremurat ca o frunză. A fost o întâlnire minunată, cathartică „, a mai mărturisit Al Bano.  Această tragedie a dus și la destrămarea mariajului dintre Al Bano și Romina Power, care se acuzau reciproc pentru dispariția sfâșietoare a fiicei lor.

Mai mult, îndrăgitul artist a declarat că intenționează ca la sfârșitul anului următor să se retragă definitiv de pe scenă, pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie și să călătorească.

Citește și: