În ultimele luni, Loredana și-a atacat soțul în presă și a lăsat să se înțeleagă că acesta s-a reîntors la fosta lui soție, Romina Power, cu care a fost plecat într-un turneu în Italia, însă legendarul artist Al Bano a vorbit pentru prima dată despre viața lui sentimentală.

Deși artistul a declarat  că a încercat să se distanțeze de toate zvonurile care au apărut în ultima vreme în presă despre el, vrea ca toată lumea să știe tot adevărul de la el. Acesta a mărturisit că a făcut pace cu cele două foste soții ale lui, iar cuvintele „ură și ranchiune” au dispărut din viața lor.

Cântărețul a spus clar că între el și Romina nu mai există iubire, așa cum era în urmă cu 40 de ani, doar mult respect și afecțiune. În plus, el a precizat că a dispărut și ranchiunea dintre ei apărută după durerea provocată de dispariția fiicei lor, Ylenia. Aceasta a dispărut în 1993, iar în presă au apărut zvonuri de-a lungul aniilor că ar fi fost ucisă sau că este încă în viață și trăiește într-o mănăstire din SUA.

Al Bano si Romina PowerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Meghan Markle este însărcinată? Cum a dat-o de gol mama ei

Al Bano nu s-a împăcat cu Loredana Lecciso

„Trebuie să  eliminăm din viața noastră ura și ranchiunea și să lucrăm mult ca să obținem rezultate. Eu și Romina avem o  relație excelentă, dar nu mai e așa cum era acum 40 de ani. Acum există un mare respect între o fostă nevastă nevastă, mama copiilor mei, și un fost soț, tatăl copiilor ei”, a declarat Al Bano.

Mai mult, artistul a ținut să precizeze că el și Romina au doar o relație profesională. „Suntem niște colegi de muncă excelenți. Îmi place să fiu cu ea pe scenă”, a spus artistul.

În plus, el a ținut să clarifice și relația pe care o are acum cu Loredana Lecciso. Deși aceasta s-a întors în casa lor  din Curtipitrizzi, regiunea Puglia din sud-estul Italiei, în care au locuit împreună, ei nu s-au împăcat, așa cum s-a crezut,  ci își văd fiecare de viața lui.

„ Ea a ales să-și vada de viața ei, și eu, de a mea și acum ne înțelegem mai bine ca înainte”, a spus acesta răzând.

Așadar, Al Bano a negat zvonurile că a părăsit-o din nou pe Romina pentru Loredana și că, în prezent, este singur.

Al Bano Carrisi, 75 de ani, şi Loredana Lecciso, 46 de ani, au împreună doi copii. Prezentatoarea a decis să se despartă de artist, în luna ianuarie, după 18 ani de relație, din cauza faptului că era deranjată de relația acestuia cu Romina.

Artistul şi Romina Power (67 de ani) au divorțat în 1999, el învinovățind-o pe Romina pentru dispariția fiicei lor cea mare Ylenia. De atunci, timp de 19 ani s-au certat prin tribunale și pe la TV, însă din 2013 au decis să îngroape securea războiului.

Citește și: