Potrivit site-ului Remo News, Romina Power și Al Bano sunt din nou în conflict, iar acest lucru a fost confirmat chiar de artist. Recent, în cadrul unui interviu pentru jurnalista Silvia Toffanin, legendarul cântăreț a părut stânjenit și reticent în a răspunde la întrebările despre fosta lui sotie, alături de care a fost în turneu în ultimii ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de aproape trei decenii și au împreună patru fete, însă una dintre ele a fost dată dispărută cu mulți ani în urmă. El a fost intrebat de Silvia Toffanin dacă Romina este încântată de sosirea nepoatei lor, fiica lui Cristel Carrisi, iar acesta a răspuns sec și ezitând: „Da, cred ca este fericita, nu am vorbit.”

Cu toate acestea, Romina Power nu s-a abținut și a făcut mai multe dezvaluiri despre relația ei cu Al Bano. Artista a mărturisit că bunica și mama ei, starul de la Hollywood Linda Christian, nu prea l-au plăcut niciodată pe Al Bano și li se părea nepotrivit pentru ea.

al-banoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

“Mama l-a criticat toata viata. Abia cand i-am spus că eu și Al Bano ne despărțim, mi-a spus că acum începe să-l placă Bunica spunea ceva, dar nu știu dacă este potrivit să mărturisesc. Zicea trebuia să iei tot porcul pentru un carnat”, a declarat Romina Power intr-un interviu pentru Verissimo.

Cu toate acestea, Al Bano a dat de înțeles că nu prea mai știe nimic despre fosta soție, în ciuda faptului că au împreună trei fete și trei nepoți. Se pare că cei doi nu mai țin deloc legătura și nu mai vorbesc deloc unul cu celălalt. Vestea îi va întrista însă pe mulți dintre fanii celor doi, care nu au încetat niciodată să spere că cei doi se vor împăca, în ciuda faptului că artistul și-a refăcut viața lângă Loredana Lecciso. Mai mult, presa italiană susține că Romina a fost foarte deranjată de un interviu recent al lui Al Bano, în care acesta mărturisea că este foarte fericit cu Loredana și că regretă foarte mult că în trecut a lăsat alți oameni să se bage în relația lor.

Al Bano si Romina Power au devenit bunici pentru a treia oara! Fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a adus pe lume a treia fetiță. Vestea a fost data de Al Bano în timpul unei emisiuni TV.

“Sunt foarte fericit, am devenit bunic pentru a treia oara! Copilul se numeste Rio Ines, este sanatoasa si este alaturi de mama si de tatal ei”, a spus Al Bano.

Cristel Carrisi si sotul ei, David Luksic sunt impreuna din anul 2012 si s-au casatorit in anul 2016 la Salanto. Cei doi mai au doua fetite: prima a fost botezata Kay Turone, in cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, in memoria surorii ei disparute.

Al Bano (76 de ani) și Romina Power (68 de ani) au format unul dintre cele mai faimoase și iubite cupluri din industria muzicală italiană. După 29 de ani de căsnicie, cei doi și-au spus Adio, relația lor fiind grav afectată de dispariția fiicei lor, Ylenia Carrisi.