Toată lumea spera că Al Bano se va împăca cu prima lui soție, Romina Power, care îi este și parteneră de scenă, însă artistul s-a întors în brațele Loredanei. Cei doi s-au fotografiat în mașina și sunt amândoi foarte zâmbitori, părând că se simt foarte bine împreună. Imaginea cu ei s-a viralizat în timp record pe rețelelele de socializare, iar fanii sunt convinsi acum  că celebrul artist s-a împăcat cu fosta lui soție.

„Poza zilei, eu, selfie, zâmbet, familie, iubire , sărut”, a scris Loredana la imaginea cu Al Bano.

Al Bano si LoredanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Loredana și Al Bano au anunțat la începutul anului trecut că divorțează, blonda precizând că s-a săturat ca Romina Power, fosta soție a artistului, cu care are 4 copii, să intervină între ei. Astfel, ea a cerut divorțul, anul trecut,  după 18 ani de relație și a părăsit căminul conjugal.  Însă, în cele din urmă se pare că și-a dat seama că nu poate să trăiască fără cel care i-a stat alături atâtția ani și a făcut tot posibilul să-l recucerească și se pare că a reușit.

Loredana a publicat în ultima vreme pe Instagram mai multe imagini cu ea și Al Bano, arătând tuturor că își petrec foarte mult timp împreună. Mia mult, cei doi au fost surprinși adesea, luând cina în oraș și plecând împreună după miezul nopții.

Așadar, în timp ce unii fani s-au bucurat și au apreciat postarea, felicitându-i că sunt iar împreună, alții au criticat-o pe Lecciso și i-au reproșat că i „l-a furat” pe Al Bano, Rominei Power. Un fan i-a luat apărarea, spunând: „Îți aduc aminte că Romina l-a părăsit pe Al Bano și era singur când l-a cunoscut Loredana. Așa că nu a furat nimic de la nimeni”. Replica acestuia se pare că a uns-o la suflet pe Loredana, care a reacționat imediat și a răspuns cu niste emoticoane cu niște mâini care aplaudă, fiind sătură de aceste critici care au bântuit-o de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, împăcarea lor a surprins pe toată lumea, având în vedere că Al Bano și Romina s-au sărutat în spatele scenei, la finalul unui concert în Australia, la începutul lunii octombrie, iar momentul a fost imortalizat de un fan.

 

View this post on Instagram

 

Ad un passo✨? . . . . #albanoeromina #rominapower #albanocarrisi

A post shared by ?Fᴀɴᴘᴀɢᴇ sᴜ Aʟʙᴀɴᴏ ᴇ Rᴏᴍɪɴᴀ? (@__albano_e_romina_) on

Loredana  și artistul și-au început relația la începutul anului 2000, la un an după ce artistul a divorțat de prima lui soție. Deși relația Loredanei cu Al Bano a fost una de durată și au împreună doi copii, Jasmine (18 ani) și Al Bano Jr (17 ani),  fanii nu au încetat niciodată să o acuze că i-a distrus mariajul artistului.

Citește și: