Despre Al Bano și Loredadana Lecciso s-a scris în presa din Italia că s-ar fi despărțit din nou și că de vină ar fi din nou fosta soție a artistului, Romina Power. Artistul italian a rupt însă tăcerea și a spus care este de fapt adevărul.

Deși Al Bano Carrisi a decis să se întoarcă alături de femeia lângă care trăiește de 20 de ani, Loredana Lecciso și relația lor pare mai puternică ca oricând, blonda și fosta soție a actorului încă nu au reușit să se înțeleagă. Romina se află de ceva timp pe proprietarea artistului din Italia, însă se pare că unele din declarații ei o deranjează încă pe Loredana, rivalitatea dintre ele fiind încă mare. Așa s-a întâmplat recent când Romina a declarat că între ea și Al Bano nu s-a schimbat nimic pe scenă și încă se distrează când lucrează cu el.

„Pe scenă suntem întotdeauna la fel, este încă foarte distractiv să lucrezi cu el. Apoi, desigur, multe lucruri s-au schimbat afară, dar nu pe scenă. Poate de aceea publicul ne iubeşte atât de mult. Sper să nu-mi sfârşesc viaţa singură din punct de vedere sentimental”, a spus Romina Power.

Deși Romina a lăsat de înțeles că cei doi nu mai au o relație și că speră totuși să-și găsească și ea pe cineva, Loredana Lecciso tot a fost deranjată de declarație artistei, fiind convinsă că nu ar fi altceva decât o aluzie la adresa lui Al Bano, care speră să se întoarcă la ea. Presa din Italia a scris imediat că deranjată de aceste vorbe, Loredana și-a luat copii și a plecat iar de acasă, însă celebrul artist italian a negat imediat zvonurile.

Loredana-si-al-banoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Relaţia dintre Al Bano şi Loredana, cu care se iubește de peste 20 de ani și are doi copii, pare însă să se desfăşoare fără probleme. Datorită pandemiei, legătura dintre cei doi s-a întărit foarte mult. Loredana însăşi a mărturisit și ea într-un interviu că relaţia lor este astăzi mai puternică.

Al Bano a dezvăluit pentru agenția italiană de știri Adnkronos că într-adevăr fosta lui soție, Romina, este în Puglia, dar prezenta ei nu a deranjat pe nimeni și nici nua iscat nicio criză în relația lui.

„Romina este în vacanță aici. Și-a închiriat o casă pentru o lună și jumătate și se bucură de vacanța ei într-o liniște excepțională. Loredana nu a plecat nicăieri, a fost tot timpul aici cu mine”, a spus artistul.

Al Bano și Loredana au fost în atenția presei de ani întregi, rivalitatea dintre blonda și fosta soție a artistului fiind subiectul preferat al tabloidelor din Peninsulă. Deși au avut probleme în mariaj, după ce cântărețul a început turneul cu Romina, în cele din urmă Loredana s-a întors la artist demai bine de un an. Locuiesc din nou împreună și se înțeleg mai bine ca oricând. – Ei au împreună doi copii, Jasmine și Bido, iar fiica lui a început să participe la emisiuni alături de tatăl ei și chiar să cânte împreună.