Legendarul cântăreţ italian a mărturisit că prima lui sursă de venit ca artist erau concertele și spectacolele, iar pentru că acestea au fost anulate peste tot în lume, situația lui financiară a fost grav afectată.

„Fără veniturile din concerte pot să mă întrețin maxim un an”, a declarat AL Bano care recent a împlinit 77 de ani.

Al Bano a trecut la dietă

Cântărețul s-a izolat în orașul  Cellino San Marco din provincia Brindisi, din Apulia, pe coasta de sud-est a Italiei, unde deține și un hotel și un restaurant în regiunea Pugli, însă și acestea au fost afectate de pandemie, toate rezervările fiind anulate.

Astfel, în lipsă de turiști restaurantul şi hotelul s-au transformat doar în cheltuieli mari de întreţinere pentru el – nu şi în venituri, fiind închise.

„Nu înțeleg. Mi-am plătit dintotdeauna impozitele la stat, de când eram fermier Apulia, dar acum am o pensie de 1.470 de euro. (…). Nu am stat niciodată închis în casă vreme de 4 luni. Aşa că am profitat şi am început o dietă. M-am apucat şi de exerciţii fizice. Iar până acum, am reuşit să slăbesc 4 kilograme şi sunt foarte mândru de asta”,  a mai declarat Al Bano pentru Diva e Donna.

În vârstă de 77 de ani, cântărețul Italian a înregistrat 59 de albume, iar cea mai populară melodie a sa pe youtube a adunat 113 milioane de vizualizări. Al Bano a câștigat festivalul de la San Remo în 1984.

 

Citește și: