Drept dovadă stau și imaginile postate de Loredana pe rețelele de socializare, în care cei doi par extrem de fericiți. Ziarele din peninsulă au scris chiar că cei doi s-ar pregăti să meargă din nou în fața altarului. Însă, ei au mărturisit că nu au planuri de nuntă, dar Loredana a recunoscut că s-a întors la moșia familiei împreună cu copii, recunoscând altfel că ei locuiesc iar împreună.

De altfel, fiica lui Al Bano și a Loredanei, Jasmine s-a transformat într-o tânără superbă și calcă pe urmele tatălui ei. La doar 19 ani, Jasmine a început să cânte alături de tatăl ei. Cei doi și-au scos împreună o melodie și ea a devenit o artistă apreciată. Al Bano a participat alături de fiica sa Jasmine la The Voice Senior și vor participa din toamnă, de asemenea, şi la cea de-a doua ediţie a programului.

albano-si-sotiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Jasmine a povestit că de ziua tatălui ei au luat masa împreună și a venit special în țară și fratele ei Bido, care studiază în Elveția.

„Cânt ca tatăl meu. În timp ce fratele meu a stat departe de lumea artistică, spunând că sutn prea mulți cântăreți la noi în familia, eu am știut tot timpul că asta vreau să fac”, a povestit Jasmine, cea de-a cincea fiica a artistului într-un interviu pentru Corriere della Sera

Tânăra a povestit chiar și cum l-a convins pe tatăl ei să o lase să cânte. Într-un an de ziua lui, ea s-a înregistrat cântând mai multe hituri în limba engleză, iar Al Bano a fost surprins de rezultat.

„ Nu știu dacă a fost mai surprins de muzică sau pentru că el credea că nu vorbesc bine engleza”, a mai spus tânăra, precizând că de atunci a continuat să studieze muzica.

Fiica lui Albano şi a Loredanei a recunoscut că are o relaţie bună cu mama fraţilor săi mai mari şi vorbeşte de multe ori cu ea. La urma urmei, ambele familii au petrecut carantina în imensa proprietate din Cellino San Marco, deşi în două structuri diferite.

Jasmine se afla în casa principală cu părinţii şi fratele ei mai mic, Bido, în timp ce Romina se află într-un alt corp de casă cu fiul ei, Yari. Jasmine a mărturisit că vorbeşte mult cu Romina, în special despre Los Angeles, un oraş pe care Power îl cunoaşte bine şi unde fiica lui Albano ar dori să se mute în curând.

Tânăra a făcut dezvăluiri și despre sora ei vitregă dispărută, Ylenia, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă și spună că i-ar fi plăcut mult să o cunoască.

„Mi-aș fi dorit foarte mult să o cunosc. Știu că era foarte inteligentă, deci am fi avut niște conversații foarte frumoase”, a mai spus Jasmine.