Fosta Miss Venezuela încă afișează o siluetă de invidiat și este extrem de sexy, chiar dacă a mai pus câteva kilograme pe ea. Cel puțin acest lucru îl demonstrează noile imagini cu aceasta în vacanța din Miami, SUA, unde a fost surprinsă de paparazzi.  Aida a fost fotografiată pe plajă, în timp ce se relaxa la soare alături de copilul ei, Aron Ferrari, iar costumul de baie alb cu negru îi pune în evidență formele perfecte și corpul perfect tonifiat, atrăgând privirile tuturor.

hepta_2883371SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Aceasta este neschimbată și pare că pentru ea timpul stă în loc. Chiar dacă a născut, Aida arată exact ca în urmă cu 14 ani când făcea furori ca fotomodel la Milano, pe vremea când a reușit să-i cucerească inima și fotbalistului Adrian Mutu, cu care a trăit o scurtă poveste de dragoste. În 2005, Briliantul a fost surprins în timp ce se furișa în casa acesteia, cei doi încercând să-și țină relația ascunsă, iar unele publicații au scris că Mutu s-ar fi certat cu Alexandra, prima lui soție, tocmai din cauza sexoasei Aida.

Yespica este cunoscută pentru cariera ei de succes în Italia, Venezuela, SUA și Spania, unde este vedetă TV, și a devenit celebră și datorită relațiilor ei cu bărbați celebri, printre care mulți fotbaliști.