Câștigătoarea MasterChef 2013 Aida Parascan ( 39 de ani) trece prin clipe grele. După ce a pierdut sarcina, aceasta nu a beneficiat nici de sprijinul tatălui copilului ei și trece singură prin toată suferința.

Aida trece prin drama vieții ei. Însărcinată în cinci luni, își dorea foarte mult să devină din nou mamă, dar a pierdut sarcina și a fost la un pas să-și piardă și viață. Vedeta a dezvăluit acum că partenerul ei nu și-a dorit oricum copilul și nu l-a interesat deloc ce s-a întâmplat cu el.

“Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. (…) Noi nu am visat împreună”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Durerea este foarte mare pentru Aida, care a povestit chiar că la puțin timp după ce a pierdut sarcina, bebelușul i-a apărut în vis.

“Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”, a mai povestit câștigătoarea de la MasterChef.

Aida susține că în spital a primit un tratament foarte rece din partea medicilor

Vedeta face acuzații grave și la adresa comportamentului personalului medical din maternitate. Aida Parascan a trebuit să nască natural fătul și a stat aproape șapte ore pe masa de operație. La final, medicii i-au spus că fătul era în descompunere, căci inima bebelușului încetase să mai bată de o lună.

“Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor, nu doar cu mine. Am asistat și la șpăgi. Unei paciente care era internată cu mine în salon, i s-a cerut șpagă, direct, fără niciun fel rețineri. (…) Se pare că plătim taxe degeaba, pentru că după ce ajungi acolo oricum trebuie să plătești în plus, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine, ceea ce este strigător la cer. (…) Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba”, a mai spus Aida.

„Așa a fost să fie și așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus vedeta.

Acum, Aida îl acuză pe medicul care i-a monitorizat sarcina de cele întâmplate după ce i-ar fi spus că nu mai este nevoie să facă o ecografie. Atunci și-a dat seama că trebuie să se consulte și cu alt doctor.

”La penultima vizită… Am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce și făcut. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Ilan Laufer a plecat singur în Israel. Și-a lăsat soția și gemenii singuri

Mesajul emoționant al fostului principe Nicolae despre regele Mihai și regina Ana