Actrița și cântăreața nici nu ascunde acest lucru și admite fățiș că poartă perucă de mulți ani. De fapt are o întreagă colecție de peruci. ”E important, pentru că nu vreau să mă vadă cineva și să fie dezamăgit”, declară ea.

”Nu sunt o frumusețe naturală”

Totul a început când a observat că părul ei nu mai arată atât de bine, după numeroase vopsiri. Apoi, actrița admite modest că nu e vreo frumusețe, așa că trebuie să facă eforturi. ”Așa cred că arăt cel mai bine. Nu sunt o frumusețe naturală, așa că e look-ul pe care-l aleg”, spune Parton.

Dolly Parton a vorbit întotdeauna deschis despre artificiile la care recurge pentru a arăta bine. Nu se teme de nicio procedură, face totul pentru a arăta cât mai bine. ”Dacă văd că ceva se lasă, atârnă, intervin”, mai spune vedeta.

”Arăt ca un milion de dolari pentru că atât am investit în mine”

De altfel, la un eveniment recent la care a participat, a recunoscut candid că arată ”ca un milion de dolari” (expresie folosită des în limba engleză pentru a descrie un aspect ireproșabil doar pentru că a investit în ea un milion de dolari, tocmai pentru a arăta așa.

”Parte din magie e tocmai faptul că arăt artificial, dar sunt cât se poate de reală”, declara ea la un moment dat.

Întrebată cât timp îi ia să se machieze și să-și pregătească coafura (în cazuul ei peruca), Dolly Parton a replicat că poate să fie gata în mai puțin de jumătate de oră. Însă fără aceste intervenții nu iese sub nicio formă din casă. ”Poate doar dacă soțul meu moare de atac de cord, dar chiar și așa, mă mai gândesc”, a declarat ea, mai în glumă mai în serios.

Nici măcar Ted Miller, cel care de foarte multă vreme îi e manager, nu a văzut-o vreodată nearajată. ”Și nici nu o să o văd. Dolly e Dolly! Nu iese din casă până ce imaginea nu e completă. Poate că doarme așa”, glumește el.

Foto: Hepta

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

Citește și: