Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile.

Au trecut aproximativ doi ani de când Laurette așteaptă să i se facă dreptate, după ce Marian Tătic a agresat-o într-un hotel din București, în 2021. Ieri, agresorul vedetei și-a aflat pedeapsa. Bărbatul, care a sechestrat-o și bătut-o pe asistenta TV, a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare.

În plus, acesta trebuie să îi plătească vedetei daune în valoare de 13.000 de euro.

Marian Tăric nu mai are voie să se apropie de Laurette timp de 5 ani

Marian Tătic a primit și ordin de restricție și, conform acestuia, nu se mai poate apropia la mai mult de 150 de metri de Laurette, timp de 5 ani.

„În temeiul art. 205 alin.(1), din C. Pen. cu aplicarea art. 396 alin. (2) C. pr.pen., condamnă pe inculpatul Tătic Marian, la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal -fapta din data de 09.03.2021.

În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, f, h şi n, a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. c din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată ATINDEHOU-NISTOR NIGNON-LAURETTE-INNOCENCIA la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale”, se arată în soluția instanței judecătorești.

Vezi și Laurette a avut prima reacție după scandalul de la hotel. Cine e bărbatul care a agresat-o?

Citește și:

„Ea e fata mea!” Robert de Niro a arătat prima poză cu fiica lui, în vârstă de o lună. E adorabilă și are un nume superb

Simona Gherghe a ajuns de urgență cu băiețelul ei la spital: „A trebuit să alergăm la camera de gardă”. Ce s-a întâmplat cu Vlad