Femeia care a dat buzna dezbrăcată în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 și a atacat-o pe Mirela Vaida în urmă cu două luni cu un bolovan uriaș chiar în platoul emisiunii, a atacat din nou. De data aceasta, ea a spart toată geamurile ușii de la intrare.

Antoanela Grigoraș a revenit la studioul de la Antena 1 și pentru că de data aceasta a găsit ușa de la intrare închisă, ea a început să arunce cu pietre și să spargă geamurile.

Mirela Vaida a izbucnit în plâns, în timpul emisiunii, și a spus că se simte terorizată de această femeie.

„Antoanela cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 min a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Mă simt terorizată de către această femeie”, a spus Mirela Vaida plângând la Acces Direct.

Mirela Vaida a trecut prin clipe cumplite, pe 19 martie, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie a pătruns goală în platoul emisiunii și a aruncat cu o piatră în Mirela Vaida, strigând: „Dă-mi banii!”.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirela Vaida a izbucnit și atunci în lacrimi și a declarat că nu o cunoaşte pe femeie. La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Citește și:

Câte kilograme are Valentina Pelinel: „Nu sunt așa slabă, am…” Cât a luat în sarcini

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu a împlinit 13 ani. Maya este copia fidelă a mamei ei