Pentru că ducii de Sussex sunt urmăriți la fiecare pas de o grămadă de paparazzi care încearcă cu disperare să-i fotografieze, familia regală a luat măsuri și a trimis agenți speciali în Canada, unde împreună cu forțele locale trebuie să asigure familiei prințului Harry protecție de care are nevoie.

Însă, de când au ajuns în Canada, agenții au avut parte de o surpriză de proporții. Aceștia fac acuzații grave la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, despre care susțin că practic și cam bat joc de ei. Agenții Scotland Yard se plâng că ducii de Sussex îi folosesc pe post de curieri și de servitori.

Potrivit presei britanice,  gărzile de corp sunt trimise să facă aprovizionarea sau să ridice comenzi de mâncare pentru ducii de Sussex, iar informația i-a revoltat din nou pe britanici. Asta cu atât mai mult cu cât asigurarea protecției lui Meghan Markle și prințului Harry  va costa între 4 și 8 milioane de dolari pe an, iar o parte din bani vor fi suportați în continuare de Marea Britanie.

Ducii de Sussex s-au retras definitiv din familia regală pentru a deveni indenependenți financiari și pentru a duce o viață liniștită în Canada. Potrivit unui acord cu familia regală ce va intra în vigoare din primăvară, prințul Harry și Meghan vor renunța și la îndatorile de membri ai casei regale, dar își vor pierde și titlurile regale. În plus, lui ahrry i se vor rerage toate titlurile și rolurile militare.

Citește și: