Poate că crește la palat, înconjurată de lucruri prețioase și de majordomi, poate că i se dă o educație aleasă, dar să nu uităm că Charlotte e, totuși, o copilă, o fetiță de numai 4 ani. Mai mult, are și o personalitate individualistă, destul de greu de anticipat și controlat, după cum chiar mama ei recunoaște.

Joi, în timpul unui eveniment public la care participa alături de mama și bunica sa maternă, Carole Middleton, prințesa Charlotte, care privea mulțimea de după un geam, fiind, la rândul ei, privită de aceasta, a luat prin surprindere pe toată lumea. În loc să facă cu mâna publicului, să o salute, prințesa a avut alte idei. Pe nepusă masă, prințesa a scos limba mulțimii.


De ce a făcut un astfel de gest? Nimeni nu știe. Poate că se săturase să fie în centrul atenției, poate voia și mai multă atenție. Poate voia doar să se joace.

Cert este că și reacția ducesei de Cambridge, mama sa, a fost savuroasă. Pentru o clipă, Kate a pufnit într-un râs sincer, copilăresc, după care a părut că o mustră delicat pe cea mică. N-a făcut însă mare caz din această întâmplare, cel puțin nu pentru moment.

printesa Charlotte si mama saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cât despre Charlotte, aceasta a continuat să se strâmbe și să facă tot felul de fețe, de această dată fratelui ei, prințul George, aflat și el la eveniment.

Vezi și Ce înseamnă genele… Prințesa Charlotte seamănă perfect cu nepoata lui Lady Di!

Citește și: