Regina Rania a Iordaniei, care a împlinit recent 47 de ani, este considerată de cele mai populare reviste pentru femei, drept cea mai frumoasă și elegantă soție de rege din lume. Revista Vogue a scris la un moment dat că nicio față regală vreodată nu o să-i egaleze eleganța.

Citește și: În sfârșit, prințul Harry s-a decis să facă marele pas. Roșcovanul familiei regale se pregătește să meargă la altar

Cât despre Melania Trump, mai mare doar cu câteva luni decât Rania, pare că privește cu invidie spre Regina Iordaniei și face orice să-i egaleze eleganța. Este binecunoscut faptul că superba iordaniancă, mamă a patru copii, este fanul marilor designeri – Dior, Valentino, Armani- dar promovează și haine mai ”de rând” create de fosta Spice Girl Victoria Beckham sau ale designerilor tineri din Orientul Mijlociu. Orice ținută ar alege, rezultatul e întotdeauna același: uau!

Melania TrumpSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Revistele glossy o aleg mereu pe Regina Rania

Prima doamnă a Statelor Unite și-a luat cu ea la Casa Albă o armată de stiliști și consilieri. Ea le-a ordonat să preagătească pentru ea ținute în stilul Raniei. Deoacamdată, nu i-a ieșit. Zilele trecute, publicația Vanity Fair a inclus-o pe Rania în topul celor mai elegante femei, în schimb pe Melania au ”uitat-o” , ba chiar au criticat-o pentru modul cum a mers – încălțată cu pantofi stiletto scumpi- să viziteze victimele indundațiilor din Texas.

Cele două doamne au petrecut și ceva timp împreună, în lun aprilie, când Regele Iordaniei a efectuat o vizită oficială în SUA. Rania și Melania au mers să viziteze o școală de fete, și iordanianca a fost cea mai admirată.

De altfel, popularitatea ei este incontestabilă. Are cont pe Instagram, e extrem de activă și este urmărită zilnic de 3,7 milioane de oameni.

Citește și: