CD-ul său „Tutte le migliori”, care include duetele artistului cu Mina se află pe locul trei în topuri, potrivit agenției italiene Ansa, iar acesta este ocupat cu filmările la serialului „Adrian”, realizat de Mediaset.

Adriano Celentano a implinit 82 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Celentano și-a început cariera pe 18 mai 1957, când a participat la un festival rock’n’roll din orașul lui natal, Milano. El a câștigat o competiție și primul lui contract cu un studio muzical. Însă, s-a bucurat de un succes nebun, doi ani mai târziu cu melodia „Il tuo bacio è come un rock”. În scurt timp, Celentano a devenit cunoscut drept „Molleggiato” (Flexibilul) din cauza stilului lui unic de dans. În 1961, și-a făcut apariția pentru prima dată la Festivalul de la Sanremo, unde a făcut senzație cu melodia ’24 mila baci’. Din acel moment a devenitunul dintre liderii muzicii italiene și se bucură de succes și acum după o carieră de mai bine de șase decenii.

Formează cu Claudia Mori Claudia „cel mai frumos cuplu din lume

Celentano este cel mai bine vândut cântăreţ italian de sex masculin. A lansat 40 de albume şi nenumărate hit-uri, între care se numără “Azzurro”, “Pregheró”, “La coppia più bella del mondo”. Până în prezent a vândut peste 70 de milioane de discuri.

 

Adriano Celentano a devenit celebru în întreaga lume, atât pentru muzica lui, cât și pentru povestea lui de iubire cu Claudia Mori (73 de ani). Cei doi sunt considerați „cel mai frumos cuplu din lume” și au și de ce, întrucât viața lor poate să bată cu succes și  cel mai siropos film de la Hollywood. În ciuda presiunii adusă de celebritate și a faptului că au fost mereu în lumina reflectoarelor, cei doi împlinesc anul acesta 54 de ani de căsătorie, dând tuturor o adevărată lecție de iubire. Ei au demonstrat că dacă iubirea este puternică și sinceră poate dura toată viața.

Ei s-au căsătorit în mare secret în 1964 și au împreună trei copii: Rosita (52 de ani), Giacomo (51 de ani) şi Rosalinda (49 de ani). Din 2004, Adriano Celentano a devenit bunic. S-a născut unicul său nepot, Samuele, băiatul fiului lui Giacomo şi al soţiei lui, Katia.

Citește și povestea de iubire dintre Adriano  Celentano și Claudia Mori