Într-un interviu pentru „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Adriana Trandafir a vorbit deschis despre ultima perioadă, care i-a dat mari bătăi de cap. Vedeta a mărturisit că nu și-a dat seama de la început că a fost infectată, ci credea mai degrabă că are o mică răceală cauzată de aerul condiționat.

„Am filmat la Te cunosc de undeva, pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la Chefi la Cuţite. (…) Am simţit că mi-e frig – şi la Marcel tot aşa a debutat – şi le-am spus să închidă aerul condiţionat.

Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât – ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea – cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.”, a povestit Adriana Trandafir.

Și în timp ce apela la leacuri băbești și lua tot felul de medicamente pentru răceală, starea ei de sănătate se agrava pe timp ce trecea. A început să facă frisoane, temperatură, și-a pierdut mirosul și se simțea extrem de obosită, dar în continuare era convinsă că e vorba despre o sikmplă răceală. Asta, până în momentul în care și-a dat seama că singură nu mai putea face nimic.

„Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat.

Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa”,a mai povestit actrița.

Credea că va muri

Adriana Trandafir a dezvăluit că simptomele infectării cu coronavirus au fost atât de brutale, încât era sigură că va muri. Și chiar dacă a avut întreaga familie alături de ea, actrița s-a simțit extrem de singură.

„Îmi doream să fiu în moartea clinică, pentru că mie mi-a fost bine pe traiectul ăla în sus. Atât de rău mi-a fost.

Am avut senzaţia de nu ştiu câte ori că am să mor. Am fost sigură că am să mor pentru că am stat singură în pătuțul meu, nu am vrut să mai vină nimeni, deşi toată familia mea a fost lângă mine.”,a mai explicat ea calvarul prin care a trecut.

Vezi și Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir la o lună după ce a fost diagnosticată cu COVID -19

Citește și:

Antonia, fotografie de 100.000 de like-uri! ”Diamantele și perlele mele!”

Cum arată băiatul Manuelei Hărăbor, la 30 de ani. Tânărul, care suferă de autism, are o pasiune pentru…