Actrița de comedie a povestit într-un interviu pentru „Acces Direct” că I-a auzit Vocea lui Dumnezeu, în timp ce se pregătea să părăsească această lume.

Actrița a dezvăluit că la vârsta de 33 de ani a suferit un șoc anafilactic, iar totul s-a întâmplat sub privirile șocate ale unei prietene pe care nu o mai văzuse de foarte mulți ani. Artista susține că în momentul acela a simțit și a știut că sufletul i-a ieșit din corp.

„În primul rând, m-a făcut să înțeleg că i se poate întâmpla oricui și oricând. Mie nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici dincolo și cât am stat acolo Sus, pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă. Revenirea a fost dureroasă. Nu mi-a plăcut că am revenit, pentru că am ieșit din lumea aia bună”, a povestit actrița.

Mai mult de atât, Adriana Trandafir a povestit că deși sufletul îi era ieșit din trup, putea auzi și vedea tot ce se întâmplă în jurul ei.

Totodată, actrița a dezvăluit că I-a auzit Vocea lui Dumnezeu, care i-a oferit o liniște imensă pentru tot restul vieții ei.

„Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și să înțeleg că întoarcerea a fost cu un scop. Poate copiii mei nu m-au lăsat.

Îmi amintesc că am trecut frumosul tunel până Sus și am auzit vocea caldă a lui Dumnezeu. Pluteam deasupra mea și auzeam și vedeam tot. Dincolo a fost foarte bine”, a adăugat ea.

Vezi și Adriana Trandafir povestește despre cum s-a manifestat coronavirusul în cazul ei: ”Am fost sigură că am să mor”

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, show aproape erotic pe Instagram. Nimeni nu se aștepta să fie martor la așa ceva!

O vedetă imensă, de peste ocean, s-a oferit să-i facă un copil lui Mihai Bendeac. Răspunsul lui e un șoc!