Celebrul fotomodel, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de ea printr-un filmuleț pe TikTok, aceasta fiind prima ei postare pe rețeaua de socializare.

Frumoasa braziliancă este însărcinată și acesta va fi primul ei copil cu iubitul ei, producătorul de film, Andre Lemmers. Adriana a dezvăluit în filmuleț cum i-a dat vestea iubitului ei. Ea a mărturisit că Andre o sperie adesea prin casă și că, în sfârșit, a venit momentul „răzbunării”.

adriana-e-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Și-a făcut un test de sarcină, pentru că bănuia că ar putea fi gravidă, și i l-a întins partenerului ei. Andre a rămas mască de fericire în momentul în care și-a dat seama că va deveni tată. Videoclipul a devenit imediat viral și a strâns deja peste 300.000 de vizualizări, fiind felicitată imediat de fani.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret a arătat și o ecografie a bebelușui, dezvăluind că va veni pe lume în această toamnă.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Frumoasa brunetă mai are două fete de 12 și 9 ani, Valentina și Sienna, cu fostul ei soț, Marko Jaric.

Adriana Lima e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind unul dintre cele maia preciate îngerașe Victoria’s Secret. Ea mai are două fete, Valentina și Sienna, din mariajul cujucătorulde baschet, Marko Jaric. Brazilianca și sportivul din Serbia s-au separat în 2014, după cinci ani de mariaj, și au divorțat oficial în 2016.

Lima și Lemmers și-au anunțat oficial relație, anul trecut, în septembrie, la Festivalul de film de la Veneția. De Valentine’s Day , Adriana a făcut publică o imagine cu iubitul ei, în timp ce se plimbă într-o barcă, alături de o adevărată declarație de dragoste: „Happy Valentines Day, sufletul meu pereche geamăn pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decât ciocolata”, a scris Lima.