E considerată una dintre cele mai sexy  femei din lume și avea o frumusețe aparte, fiind înaltă, șatenă și cu ochii albaștri și un chip angelic. Însă, aceasta a reușit să-și distrugă chipul cu operații estetice, iar astăzi a devenit de nerecunoscut, transformându-se în femeia pisică. Vrând să-și reîntinerească chipul, Adriana a exagerat cu injectarea pomeților realizați, iar pielea feței ei este atât de întinsă, încât și-a schimbat întreaga fizionomie.

Adirana Lima a fost cel mai longeviv îngeras Victoria SecretSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Lima a participat, zilele trecute,  la gala de decernare a premiilor FN Achievement de la New York , și a atras toate privirile, fanii fiind șocați când i-au văzut noul look.

Vedeta  s-a retras anul trecut  de la Victoria’s Secret, după ce a defilat cu aripile de Îngeraș  timp de 20 de ani, precizând că vrea să se implice mai mult în activități pentru promovarea și ajutarea femeilor. Mai mult, deși era una dintre cele mai dorite femei din lume, superba braziliancă a mărturisit că și-a pierdut virginitatea abia la 27 de ani, după ce s-a căsătorit cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Acesta a ținut cont de regulile impuse de religia sa și nu a dorit să facă sex înainte de căsătorie. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat iar cei doi au divorțat cu mare scandal.

Top-modelul brazilian a lucrat 20 de ani pentru Victoria’s Secret și a participat la 18 ediții ale celebrei parade anuale a casei de modă, potrivit jurnaliștilor de la revista “People”. Devenită celebră ca model al casei Victoria’s Secret, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl. În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Citește și: