Frumoasa brunetă dezvăluit că bebelușul este un băiețel, primul în cazul ei.

Celebrul manechin de 41 de ani a născut pe 29 august un băiețel sănătos, căruia i-a pus numele Cyan, după culoarea ochilor lui.

”Cyan este culoarea dintre verde și albastru în spectrul vizibil al luminii. Cyan este culoarea apelor din Bora Bora și Maldive, locuri care se află pe lista familiei noastre. Cyyan este acum culoarea noastră preferată … culoarea ochilor băiețelului nostru.

Bine ai venit în lumea noastră CYAN LIMA LEMMERS ~ 08/29/22.”, a scris Adriana Lima, recent, într-o postare pe Instagram.

Potrivit surselor People, băiețelul „are deja buzele și ochii mamei lui”. Proaspăta mămică și fiul ei sunt deja acasă și sunt sănătoși.

Lima mai are două fiice din căsnicia cu Marko Jarić. Una dintre ele, Valentina, are 12 ani, iar cealaltă, Siena, are 9 ani.

modelul-are-41-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce spune supermodelul despre rolul de mamă

În 2020, supermodelul a vorbit despre rolul de mamă și cum a schimbat-o, în cadrul unui interviu pentru Daily Mail.

„Momentul în care devii mamă schimbă totul. Frumusețea și îngrijirea personală sunt trecute cu vederea uneori.

Odată ce fiicele mele au crescut, am realizat că ele copiază mult din ceea ce fac eu și din obiceiurile mele, și este important petru mine să mă asigur că vor copia unele bune.

Încerc să e învăț să-și iubească corpul pe care îl au și să mănânce sănătos pentru ele, dar și să practice bunăstare mentală prin meditație”, a spus Lima.

Fostul model de la Victoria’s Secret a fost căsătorită cu Marko Jarić din 2009 până în 2016. Lima a făcut publică relația cu Lemmers în 2021, la Festivalul de Film din Veneția. Cuplul a anunțat că va avea primul copil în februarie 2022.

Vezi și Adriana Lima este însărcinată a treia oară la 40 de ani. Ce frumos a făcut anunțul

Citește și:

Mădălina Ghenea, apariție fascinantă la Festivalul de Film de la Veneția, într-o rochie din dantelă. Fotografii nu au ratat nici un detaliu

Oana Roman, certată de fani că nu păstrează curățenia. Răspunsul vedetei: „Este realmente halucinant”