Invitată la o televiziune, Adriana Bahmuțeanu a luat pe toată lumea prin surprindere, mulțumindu-i lui Silviu Prigoană, cel de care a divorțat de mai multe ori, pentru tot ce a făcut pentru ea. Mai mult, aceasta a spus că tot ce este ea azi i se datorează lui Prigoană.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană – dacă nu era Prigoană în viața mea, nu eram ceea ce sunt astăzi. Dacă nu era el nu mă trezeam la realitate – cu tot balamucul din lume fără Prigoană, nu aș fi fost ceea ce sunt azi.

Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Din păcate pentru Adriana, Silviu Prigoană nu i-a trimis niciun mesaj de felicitare.

Prigoană o acuză că nu-i lasă pe cei mici să poarte mască de protecție

La polul opus, Silviu Prigoană spune că fosta soție nu i-a plătit pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună și că greșește foarte mult, pentru că nu îi lasă pe cei mici să poarte mască de protecție.

De aceea, aceștia sunt testați când merg la el. ”Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari.

Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea. Le fac teste de alea rapide la intrare la toți care îmi calcă pragul”, a declarat Silviu Prigoană.

Citește și:

Prințul William, dezvăluiri neașteptate despre fiica lui: ”Charlotte spune tuturor că are 16 ani!”

O cântăreață celebră de la noi merge la Asia Express. Participă cu mama!