Invitată în platoul unei emisiuni, Adriana Bahmuțeanu a povestit faptul că este hărțuită de fostul iubit, artistul Nikos Papadopoulos, cu care s-a iubit o vreme. Potrivit Adrianei, bărbatul i-a fi spart conturile mai multor rețele de socializare. Acum, oamenii legii fac investigații în acest caz delicat.

Adriana susține că Nikos se consideră mai presus de autoritățile statului și este de părere că nu va fi pedespit în vreun fel pentru acțiunile sale.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penal, este infracțiune în România”, a declarat Adriana. 

Vedeta a subliniat că nu-i dorește răul lui Nikos, ci vrea doar ca acesta să îi acorde liniște și să o lase în pace să își vadă de viață.

Fosta soție a lui Prigoană a dezvăluit un episod șocant. Adriana a povestit că a găsit, la ușa casei sale, o coroană morturară care avea numele său și consideră că vinovat pentru gest este fostul iubit, Nikos, conform Cancan.

La jumătatea lunii iulie, Adriana a cerut un ordin de protecție împotriva lui Nikos, iar surse din anturajul vedetei susțin că acesta ar fi fost violent fizic. Contactată de Click!, Adriana nu a dorit să comenteze pe marginea speculațiilor.

Adriana și George visează la o familie numeroasă

Adriana iubește din nou acum, iar relația sa cu George evoluează cu pași repezi. Pe 27 iulie, Adriana și George au mers împreună la biserică pentru a se logodi în fața lui Dumnezeu.

Deși formează un cuplu de doar câteva luni, Adriana și George se gândesc serios la viitor împreună, iar vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

George locuiește în America din anul 1999 și a cunoscut-o pe Adriana prin intermediul unei prietene comune, Carmen Harra. În SUA, George lucrează în domeniul afacerilor imobiliare și se pare că, cel puțin din punct de vedere financiar, nu îi lipsește nimic.

Vezi și Silviu Prigoană, prima reacție după logodna fulger a Adrianei Bahmuțeanu. Ce zice cel care a divorțat de 5 ori de ea

Citește și:

Roxana Ionescu, imagini rare alături de soțul său! Ce pereche sexy formează și în ce ipostază s-au pozat! Cu ce se ocupă băbatul ei

Ce fac soții Buhnici la o lună de la scandalul „celulită și vergeturi”. Lorena Buhnici a revenit și ea pe Internet după „silenzio stampa”. Ce poză controversată a publicat