După numeroase procese și scandaluri, întinse pe ani întregi, s-au liniștit apele în fostul cuplu Adriana Bahmuțeanu-Silviu Prigoană. Cei doi și-au găsit liniștea și în plan amoros, Silviu Prigoană fiind căsătorit cu Mihaela Botezatu, iar Adriana Bahmuțeanu, cu George Restivan, dar au făcut pace și în ceea ce privește creșterea celor doi băieți.

Eduard (12 ani și 7 luni) și Mihai Maximus (15 ani și 9 luni) se află acum în vacanță, cu mama lor, iar Bahmu a publicat, după mult timp, poze cu cei doi băieți. Sunt mai înalți decât ea și se vede clar că Eduard seamănă cu tatăl lui, iar Maximus, cu mama.

„Greu îi mai prinzi la poză”, a scris Adriana, în perioada concediului pe care l-au făcut pe litoralul românesc. După aceea, Bahmu și băieții au ajuns în Germania, la Munchen, iar acum se află în SUA.

Adriana Bahmuțeanu ține un jurnal de vacanță pe Facebook și își pune fanii la curent cu aventurile ei, alături de copii, de soț și de fiul acestuia, în America. Pentru cei care nu știu, George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, a locuit 23 de ani în SUA, așa că a fost ghidul perfect. I-a plimbat pe Bahmu, pe Eduard, pe Maximus, dar și pe fiul lui, Blake, prin cele mai interesante locuri din California.

„Am ajuns la Oakland, la faimosul Fox Theatre, istorica sală de concerte cu o vechime de 100 de ani, unde au cântat, de-a lungul vremurilor, artiști de renume mondial”, scria Adriana.

adriana-bahmuteanu-george-restivan-america-copii-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

George și Adriana au avut timp și pentru ei, nu doar pentru copii, mai ales că au avut și ceva romantic de sărbătorit.

„Sărbătorim un an de când am primit binecuvântarea Domnului pentru relația noaatră! Și de atunci tot construim, muncim la relație, ne descoperim unul pe celălalt! Noi doi, Dumnezeu și copiii noștri! Și ne este fooarte bine, chiar dacă mai avem și cârâieli, contraziceri sau păreri diferite!

Mda, acum se poartă relațiile superficiale, de scurtă durată, în care oamenii nu mai au răbdare să construiască sau să repare, în care soțul și soția se transformă în hoțul și hoția, în care sunt permise tot felul de abateri de la normele de bun simț și unde nu mai există valori creștine! Să sperăm că lumea în care trăim își va aduce aminte de la ce a plecat și va face diferența dintre bine și rău!”, a scris Adriana, pe Facebook, din vacanța în care se află cu familia ei.

Cine e George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, activează în domeniul imobiliarelor. În 1999 a plecat în America, unde a locuit vreme de 23 de ani. Are un fiu dintr-o căsătorie anterioară, căsătorie care s-a încheiat tragic. Din păcate, mama copilului său a murit la doar câteva zile după ce a născut.

„Am plecat în 1999. Am terminat liceul în 1995, am mers în armată, am venit înapoi. Am lucrat pe vapoare de croazieră, am fost la întreținere, omul bun la toate, după m-am stabilit în America”, a declarat logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, la Pro TV.

George și Adriana s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoare Carmen Harra și s-au căsătorit civil și religios în primăvara acestui an.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, cinci divorțuri

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată în anul 2003. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 se căsătoreau iar, ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 au spus din nou „DA”, dar la începutul anului 2007 a venit al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.

Citește și: Soția tinerică a lui Silviu Prigoană, „bombă” în costum de baie. Câte kg are Mihaela, ce mănâncă și cum se îngrijește

Citește și: Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”