Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan, au decis că este timpul pentru o schimbare, așa că nu au mai stat pe gânduri și au mers în cabinetul medicului estetician. Cei doi vor apela la o procedură de corectare a ploapelor.

”Azi am luat o decizie curajoasă”

Mai sunt doar câteva luni până la nunta celor doi, un eveniment care se anunță de pomină, așa că Adriana Bahmuțeanu și soțul ei fac tot ce le stă în putință pentru a fi la înălțime. Cei doi vor suferi, fiecare, câte o operație de blefaroplastie, o intervenție de corectare a ploapelor. E același gen de intervenție pe care a suportat-o și fostul soț al Deei Maxer, Dinu Maxer, chiar la cererea ei. De fapt, în cazul său, a fost chiar un cadou de la mama copiilor săi.

”Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație… de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu va feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, să va corectați împreună micile defecte și sa va îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei personal de Instagram.

Bahmuțeanu părăsește România! De ce a luat vedeta această decizie șoc

Nuntă fără plic!

Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei de viață și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, recent, într-o biserică din Ucraina, iar cei doi vor avea petrecerea în toamnă. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că vor avea la nuntă 100 de invitați, asta pentru că îi vor chema doar pe cei apropiați ca să le fie alături.

”Vom avea maxim 100 de invitați, doar prietenii foarte apropiați. O să fie o petrecere doar cu prietenii cu care o să ne simțim bine. Dacă are, are, dacă nu, aia e. Nu facem cu plicul.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

”Nu conteaza numărul, calitatea! Nu ne interesează (n.r. darul de nuntă). Nu avem nicio așteptare, a mai adăugat George Restivan la Xtra Night Show.

Vezi și Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”

Citește și:

Vedetele și copiii lor, cele mai emoționante imagini de la absolvire, serbări, banchete. Cum s-au îmbrăcat mămicile VIP pentru „ultimul clopoțel”

Theo Rose, primele imagini alături de bebelușul ei: ”Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi”