Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt probabil vedetele de la noi cu cele mai multe procese, intentate unul împotriva celuilalt. Sunt de notorietate procesele lor și la fel despărțirile și împăcările lor. Acum ceva ani au divorțat (final), iar cei doi copii ai lor au rămas la tată. Acum, însă, unul dintre ei nu vrea să mai locuiască cu el.

Adriana Bahmuțeanu a petrecut recent vacanța în America, alături de cei doi copii pe care îi are cu Silviu Prigoană. La întoarcere, cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu ea, astfel că vedeta a depus o cerere de ordonanţa preşedinţială, la Judecătoria Sectorului 5, prin intermediul căreia cere: modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere, suplinire acord.

„Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.ro.

Silviu Prigoană: „Am înștințat Protecția Copilului”

La rândul lui, Silviu Prigoană a mărturisit că nu are cunoștință despre această ordonanță președințială. Mai mult decât atât, afaceristul a făcut demersurile necesare în legătură cu cel mic, care, spune el, nu a mai revenit la domiciliu după vacanța în care a fost cu mama sa.

„Nu am cunoștință de aceasta ordonanţa preşedinţială. Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face.

S-au ocupat avocații. Am înștințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare.

Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să faca ceva, exista proceduri legale. Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasa, conform hotărârii judecătoresti, la domiciliul meu.

Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu sigurantă, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în 3 saptamâni. Totuși, are 12 ani…”, a declarat Silviu Prigoană, conform sursei amintite.

Am vrut să mă înțeleg cu domnul Prigoană pe cale amiabilă”

În urmă cu 4 ani, în anul 2019, Adriana Bahmuțeanu a acceptat ca băieții săi să aibă domiciliul la tatăl lor. Vedeta susține că fostul soț nu i-a permis să își vadă copiii în pandemie, așa cum prevedea hotărârea judecătorească. Abia acum au avut parte de o vacanță împreună, care s-a lăsat cu mărturisiri grele din partea copiilor.

„Am vrut să mă înțeleg cu domnul Prigoană pe cale amiabilă. Am vorbit cu avocata dânsului de mai multe ori. Avocații au vorbit între ei să facem un acord notarial prin care fiul nostru Eduard să poată locui la domiciliul meu. Deși, inițial a fost de acord, a refuzat să mai facem acest act notariat.

Am fost obligată de situație să depun ordonanță de urgență la tribunal și aștept de două săptămâni un termen. Deși legea spune că toate cazurile cu minori se judecă cu celeritate, adică la urgență. (…)

El este expus agresiunilor din partea tatălui în mod repetat. Domiciliul ambilor mei copii s-a schimbat și am fost de acord cu asta, am zis că am renunțat la judecată. În 2019 am fost de acord să schimbăm domiciliul de la mine la fostul meu soț, Maximus își dorea să locuiască cu el, custodia a rămas comună, deși noi nu am discutat absolut deloc, doar prin notificări sau avocați”.

Adriana Bahmuțeanu susține că Silviu Prigoană nu i-a dat voie în pandemie să își vadă copiii, iar motivul principal a fost legat de restricțiile de la momentul respectiv. Vedeta susține că fiul cel mic refuză să mai meargă la școală, pentru că se teme că tatăl lui va veni după el și îl va lua acasă cu forța.

„În timpul pandemiei nu am avut acces să-mi văd copiii, mi-a fost ruptă legătura cu copiii mei. Am sesizat în timpul pandemiei DGASPC pentru a verifica vizitele. În acest an, fostul meu soț a fost de acord să petrecem o vacanță împreună eu și copiii, am plecat în America, iar acolo, fiul meu cel mic a spus că nu-și mai dorește să locuiască la tată și vrea să se mute la mine. Pe lângă acestea, a dorit în mod expres să meargă la Protecția Copilului și la autorități pentru a mărturisi tot ceea ce s-a întâmplat.

Mi-au mai spus copiii că tatăl lor e nervos și violent. Le-am spus că la mine au un loc sigur, dar să se hotărască pentru a face actele, să fie decizie judecătorească. Lui îi place foarte mult scandalul și mă denigrează de mai mulți ani”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

adriana-bahmuteanu-george-restivan-america-copii-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

La ce tratamente dure ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor. Băiatul cel mic ar fi depus plângere împotriva lui

Adriana Bahmuțeanu afirmă cu cei doi copii ai săi au trecut prin tratamente dure în ultimii ani. Silviu Prigoană i-ar fi bătut, iar acum, mezinul familiei urmează să depună o plângere împotriva lui.

Adriana Bahmuțeanu susține că vrea să-și apere copiii de Silviu Prigoană.

Fiul Adrianei Bahmuțeanu a fost supus unor teste la Protecția Copilului, pentru a se demonstra dacă ceea ce spune este adevărat. Vedeta afirmă că tatăl lui a avut un comportament violent față de el și este traumatizat. Cât timp s-a aflat în vacanță, el a avut lacrimi în ochi, povestind mamei tot chinul prin care a trecut.

Prezentatoarea TV nu-l poate convinge pe băiat nici să meargă la școală și riscă să i se facă dosar penal din această cauză. Eduard ar fi speriat de ceea ce i-ar putea face tatăl său. Nici Adriana Bahmuțeanu nu vrea să-și lase copilul expus față de fostul soț.

”Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că taică-su o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală.

I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem. I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil.

El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi. Eu am două facultăți și mi-aș dori ca și copilul meu să meargă la școală, dar nu-l pot convinge să fie expus unei agresiuni. Drept urmare, mie mi se poate deschide un dosar penal pentru că nu merge la școală. Poate candidez în politică, iar Silviu Prigoană vrea să-mi deschidă un alt dosar”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu: ”Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei”

Adriana Bahmuțeanu afirmă că testele făcute la DGASPC sunt concludente, fiul său povestind chinul prin care a trecut. Își dorește ca băieții să poată locui alături de ea, însă Maximus deja s-ar fi obișnuit cu tratamentele dure aplicate de tatăl său.

În timpul vacanței, el a afirmat că „bătaia e ruptă din rai”, iar tatăl lui ar avea acest drept asupra sa. Vedeta afirmă că băieții au fost bătuți în repetate rânduri și pedepsiți. În vila omului de afaceri ar exista o cameră fără ferestre, unde ei ar fi ținuți pe întuneric, drept pedeapsă.

”Este adevărat ce spune copilul, s-au făcut mai multe teste la DGASPC. Eu am și o filmare, pe care nu o dau publică. Mergem în instanță, copilul își exprimă părerea, apoi poată sta la mine.

Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei. Maximus mi-a pus, în timpul vacanței, că bătaia e ruptă din rai și taică-su îl bate spre binele lui, ceea ce este îngrozitor de grav.

Mă doare sufletul că trec prin așa ceva. Nu se compară apartamentul meu cu casa lui Silviu Prigoană, unde au de toate.

Evident că sunt pedepsiți amândoi, dar Maximus s-a obișnuit și i se pare normal să fie pedepsit. El și-ar dori să se mute la George în America, doar ca să scape. Pentru a nu-l supăra pe tatăl lui, soluția este să plece în afara țării.

Copilul nu merge la școală, pentru că îi e frică că tatăl lui îl va lua de acolo”, a mai spus vedeta.

Silviu Prigoană contraatacă. Omul de afaceri susține că fosta soție minte: ”Nu a fost vorba de violență”

Silviu Prigoană are și el câte ceva de spus cu privire la acuzațiile pe care I le aduce fosta soție. Omul de afaceri susține că fiul său a fost manipulat de vedeta care își dorește mai multă faimă.

Omul de afaceri o consideră pe mama copiilor săi mincinoasă și spune că îl manipulează pe copil, fără să existe nicio dovadă împotriva sa.

În stilul caracteristic, Silviu Prigoană spune că nu are ce să vorbească cu mincinoșii și că nimic din ce susține prezentatoarea TV nu ar fi adevărat. Eduard nu a fugit de acasă, ci i-a cerut aprobarea dacă poate dormi la mama sa, după ce s-a întors în vacanță.

Mai mult, acesta readuce în actualitate situații în care, spun el, Adriana Bahmuțeanu i-a legat pe cei doi copii și i-a lovit în repetate rânduri.

”Asta e o situație bună, cum să nu fie? Nu, îmi pare rău, copilul meu nu a fugit de acasă. Cu mincinoșii discutăm ca și cu mincinoșii. După ce s-au întors din America, amândoi copiii au venit la mine acasă, cu taxiul. Conform hotărârii judecătorești, spunea că trebuia să-i aducă mama. Au venit acasă amândoi, ne-am pregătit de școală pentru 4 septembrie.

Am mers la magazinul școlii pentru uniformă, că s-a îngrășat copilul. Eduard s-a îngrășat în vacanța din America, de 3 săptămâni, 10 kilograme. Nu poți să te îngrași 10 kilograme în 3 săptămâni! Eu am văzut când a luat uniforma pe el. Mi-au spus la magazinul de la școală că nu au mărime pentru el. L-a luat la 80 de kg și s-a întors cu 90. Eu am luat copilul în urmă cu 5 ani la aceeași greutate. Mi l-a dat instanța, știți cum a fost. Au fost torturați, i-a legat cu scotch, cu curele, i-a bătut. Copiii n-au venit la mine că le-am cerut eu – că au fost torturați, că sunt probe.

I-a spart capul. Maximus a fost legat și torturat, iar lui Eduard pe 26 decembrie i-a fost spart capul cu telefonul. Vă mai trimit dovezi ulterioare.

Patru ani nu s-a întâmplat nimic, totul a decurs normal, iar acum, după ce a venit din America, doamna care face emisiuni pe Facebook, la 100 de urmăritori, vrea să iasă în evidență”, a declarat omul de afaceri pentru Antena Stars.

Eduard a blocat orice cale de comunicare cu tatăl și fratele lui

Și seria mărturisilor din partea lui silviu Prigoană continuă: ”Copilul a venit la mine acasă și m-a întrebat dacă poate să doarmă la mami. I-am zis ca da, acolo se culcă lumea la 5 dimineața, nu cu program ca la mine, la 10 seara. I-am zis să vină a doua zi să mergem la croitor.

Pe la 14:00 îmi trimite mesaj să rămâne la mami. Apoi ne blochează pe mine și pe fratele lui. I-am trimis mesaje. Ca să stea la mamă trebuie o hotărâre judecătorească.

Nu a fost niciodată vorba de violență, așa cum am trimis eu probele, cum s-a întâmplat cu ei când au stat la mama lor. Eu mă prezint la un judecător unde se pot confirma cele spuse, nu doar declarația unui copil”.

Silviu Prigoană consideră că fosta soție își dorește faimă

Silviu Prigoană a mai spus că va merge la proces pentru a clarifica lucrurile. Totuși, își dorește să existe probe împotriva lui, așa cum el a prezentat împotriva Adrianei Bahmuțeanu în urmă cu cinci ani.

Când s-a decis mutarea copiilor la Silviu Prigoană, în urmă cu cinci ani, ei nu au vrut să vorbească cu mama lor mai multe luni, în urma tratamentelor dure prin care au trecut.

Acum, mai spune el, Eduard riscă să fie exmatriculat de la școală, fiindcă regulamentul intern aprobă doar 10 absențe.

”La judecător nu te duci cu o poveste, te duci cu probe. Atunci mi i-au dat mie, după ani de procese. A venit atunci Protecția Copilului sector 5 și a sectorului 3, psihologi, și au decis să stea la mine.

După ce au venit la mine, ei 6 luni nu au vrut să vorbească cu mama lor. Eu le-am spus lor că e mama lor, că ea este de neînlocuit și apoi au început să meargă la ea, o oră-două o dată pe săptămână.

Eu asta cred (nr. că Adriana Bahmuțeanu se folosește de copil pentru popularitate). (…)

În școală nu poți intra ca părinte, în prima zi de școală, copiii au avut matematică, nu festivitate. Dacă lipsește 10 zile este exmatriculat.

Maximus a auzit când i-a spus că dacă merge la mine îl bat că s-a îngrășat, ce femeie…”, a mai spus omul de afaceri.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, soțul și cei trei copii își continuă vacanța în SUA. Ce au sărbătorit recent: „Noi doi, Dumnezeu și copiii noștri!”

Citește și:

După două mariaje ratate, vedeta noastră a născut al treilea copil, la aproape 40 de ani! Prima fotografie cu bebelușul

Anamaria Prodan și-a aniversat fiica cea mică. Ce surpriză a așteptat-o, în cameră, pe Sarah