După aproape o lună după prelevarea probelor pentru testul de parternitate, George Restivan a aflat rezultatul și l-a făcut public într-o emisiune TV.

Deși Adriana Bahmuțeanu este împăcată cu situația, logodnicul ei este hotărât să facă un al doilea test, de data aceasta unul din America.

Dan Capatos a fost cel care a citit rezultatul oficial în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars, iar documentul a fost arătat telespectatorilor.

Astfel, rezultatul de la laboratorul din România a arătat că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu este tatăl biologic al tinerei de 25 de ani. Tânăra, cu a cărei mamă George ar fi avut o aventură de o noapte, cu ani în urmă, și de existența căreia nu a avut habar, urmează să îl facă bunic peste câteva luni.

Astfel, conform acestui rezultat, George Restivan este tatăl Melissei Vaida, tânără rămasă singură după moartea mamei ei.

George vrea să facă și un test din America

Adriana Bahmuțeanu s-a arătat înțelegătoare și dornică să o accepte în familie pe fata logodnicului ei, dar cel care a surprins cu declarațiile lui a fost chiar George.

Bărbatul a specificat că a comandat un test din Statele Unite ale Americii, el fiind și cetățean american, și dorește să-l facă și pe acela, pentru a avea parte de o a doua confirmare. Aparent, George are mai multă încredere în laboratoarele americane.

„Eu doresc și este pe drum un test din America. Am să vreau să-l fac și pe ala din America, ca să am și eu liniștea mea. Eu, ca cetățean american, am și dreptul meu … o reconfirmare ca să le pun una lângă alta. (…) E dreptul meu.”, a spus George Restivan la Xtra Night Show.

În continuare, George a mărturisit că vrea această reconfirmare și pentru că deocamdată nu nutrește sentimente paterne față de tânăra de 25 de ani.

Vezi și Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre așa zisă fiică a logodnicului ei, apărută de nicăieri: „Eu înțeleg că…” George Reativan a făcut testul ADN!

Citește și:

Cristina Spătar s-a măritat la Primăria Sectorului 1, din București. Cât de elegant s-a îmbrăcat la marele eveniment!

Andreea Antonescu a născut. Primele declarații ale solistei