Recent, fosta soție a lui Silviu Prigoană a recunoscut pentru Antena Stars că a amânat nunta cu iubitul ei, care ani buni a trăit peste Ocean. De vină nu ar fi sentimentele lor, ci pur și simplu faptul că nu reușesc să-i aducă la nuntă pe toți invitații pe care și i-ar dori.

Nunta va avea loc, mai spune ea, dar mai la toamnă. Doar timpul va demonstra dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile.

„Nu am stabilit o dată certă, o să fie o surpriză oricum și nu vrem să spunem. Dacă presa interpretează că este o amânare nu are decât. Vrem să facem un eveniment frumos, dar care să fie privat, pentru noi, familia noastră și prietenii foarte apropiați”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

La începutul anului, la „Revelionul Artiștilor”, George Restivan anunța că se căsătorește cu Bamhu, undeva prin luna iunie. Nunta era deja aranjată! Cei doi, însă, pare că s-au răzgândit în ceea ce privește data marelui eveniment.

Adriana Bahmuțeanu a fost cu George Restivan la Starea Civilă: ”Cei de la ghișeu m-au recunoscut, mi-au zis că de când așteptau să vin să mă mărit!”

Prezenți marți seară la o prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu, cei doi au vorbit mai mult pe această temă.

Adriana Bahmuțeanu: „Păi ce, te ține un act?! Nu am stat atâția ani cu acte, la ce mi-a folosit?!”

Unul dintre motivele amânării datei nunții, spun protagoniștii, este reprezentat de faptul că Adriana și George își doresc ca la acest moment important din viața lor să participe invitați din diverse colțuri ale lumii, lucru imposibil, cel puțin în vara acestui an.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, au declarat cei doi și pentru Click.

„Suntem prinși cu diverse treburi, nu avem timp nici să respirăm, nici să dormim. Copiii sunt ok, noi avem o viață normală. Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa, și ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că nu trebuie să se justifice în fața nimănui, motiv pentru care refuză să spună data marelui eveniment.

„Nu văd de ce trebuie să mă justific! Când mă întreabă și nu vreau să le spun data nunții, să interpreteze presa că s-a anulat, nu s-a amânat nimic. Suntem foarte bine, ne înțelegem bine și e totul ok”, a mai adăugat aceasta, vrând să spulbere eventualele speculații.

Când va avea loc evenimentul și cum va arăta

Tot pentru Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că nunta va fi privată și într-un mediu restrâns, doar cu familia și prietenii. Apoi, nu vrea să spună data, pentru că nu vrea ca televiziunile să-i surprindă ”cu sarmaua în gură”.

„Nu vreau interpretările astea, pentru că nu ne dorim un eveniment grandios, la care să vină foarte multe televiziuni, să ne filmeze cu sarmaua în gură. Nu este un eveniment public și atunci, fiind un eveniment privat, nu văd de ce trebuie să dăm toate detaliile astea.

Nu s-a amânat nimic, suntem fericiți. Urmează să facem și o nuntă frumoasă și un eveniment care să rămână în istoria noastră de familie drept ceva deosebit. Nu spunem data, când o să fie, o să fie. O să punem poze”, a declarat vedeta.

S-au logodit deja la biserică

Adriana Bahmuțeanu formează de anul trecut un cuplu cu George Restivan, un român stabilit în America care s-a reîntors în țară pentru ea. Cei doi fixaseră nunta pentru luna iunie, iar nași urmau să fie Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați stabiliți în Statele Unite ale Americii, aceștia având o avere estimată la 65 de milioane de dolari.

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au făcut, în luna iulie a anului trecut, o logodnă în biserică, după numai trei luni de relație. Rolul lui Cupidon în relația celor doi a fost jucat de către Carmen Harra, cea care le-a făcut cunoștință.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, mesaj de femeie îndrăgostită pentru logodnicul ei. Ce i-a transmis vedeta în văzul și auzul lumii, de ziua lui!

Citește și:

Daniel Pavel, mesaj sublim de ziua fostei soții, plus imagini de familie: „Să ne vedem nepoții”

A murit Marian Toma, solist al Ansamblului Doina Oltului. Ce boală l-a răpus la doar 31 de ani