Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, George Restivan, iar acum au anunțat și când vor deveni soț și soție, cu acte și în fața lui Dumnezeu.

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu au fost atenți la toate detaliile pentru cel mai mare eveniment din viața lor de cuplu. Cei doi vor să se căsătorească într-o zi în care nu o să fie sărbătoare sau post, iar după ce s-au uitat pe calendar, logodnicul vedetei a stabilit ca nunta să aibă loc pe data de 30 iunie, vineri.

Adriana Bahmuțeanu a preferat să îl lase pe logodnicul ei să se ocupe de stabilirea datei la care va avea loc mult așteptatul eveniment.

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. (…) Vineri, pe 30 (n.r iunie). (…) În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie!”, a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

Logodnicul vedetei, trecut ca tată al Melissei încă de la naștere

Recent, rezultatul testului de paternitate a demonstrat faptul că Melissa este într-adevăr fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. Cu toate astea, George Restivan voia să facă din nou analizele, de data aceasta în SUA.

Dar noi amănunte ies la iveală în acest caz spinos. Cel care aruncă totul în aer este o rudă.

„Eu cu Ghiță ne știm de foarte mult timp. (…) El a ascuns toată chestia asta. (…) El a plecat în Statele Unite când Melissa avea deja un an de zile. Nu era plecat și nu a știut. Nu era perioada de armată, cum zicea el la început. (…) ”, a spus Călin, unchiul Melissei, la Acces Direct.

Potrivit declarațiilor făcute de unchiul tinerei, George Restivan a fost trecut ca tată încă de la nașterea Melissei, în ciuda faptului că el susținea că nu ar fi știut de tânără până să apară la emisiune.

Vezi și Fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, prima reacție după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv: „Nu te da cine nu ești”

Citește și:

Ce spune Micutzu despre despărțirea de iubita pictoriță: „Și cam despre asta a fost vorba”. A recunoscut că e din nou îndrăgostit

Cine sunt noii concurenți de la Survivor. Kamara luptă pentru fiul său, grav bolnav