După numeroase procese și scandaluri, întinse pe ani întregi, s-au liniștit apele în fostul cuplu Adriana Bahmuțeanu-Silviu Prigoană. Cei doi și-au găsit liniștea și în plan amoros, Silviu Prigoană fiind căsătorit cu Mihaela Botezatu, iar Adriana Bahmuțeanu, cu George Restivan, dar au făcut pace și în ceea ce privește creșterea celor doi băieți.

Eduard (12 ani și 7 luni) și Mihai Maximus (15 ani și 9 luni) se află acum în vacanță, cu mama lor, iar Bahmu a publicat, după mult timp, poze cu cei doi băieți. Sunt mai înalți decât ea și se vede clar că Eduard seamănă cu tatăl lui, iar Maximus, cu mama. Fanii însă, sunt de părere că ambii copii seamănă cu Adriana și au lăsat zeci de comentarii: „Ce copii frumoși, seamănă cu tine”, „Ce feciori frumoși ai, Adriana”, „Să fie sănătoși și să vă aducă numai bucurii! Vacanță plăcută!”.

„Greu îi mai prinzi la poză”, a scris Adriana, în perioada concediului pe care l-au făcut pe litoralul românesc. După aceea, Bahmu și băieții au ajuns în Germania, la Munchen.

adriana-bahmuteanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei. Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil.

Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important. Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la DGASPC (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile sunt în ordine”, declara Adriana Bahmuțeanu pentru Libertatea.ro, în anul 2020.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, cinci divorțuri

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit prima dată în anul 2003. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 se căsătoreau iar, ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 au spus din nou „DA”, dar la începutul anului 2007 a venit al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.

Citește și: Soția tinerică a lui Silviu Prigoană, „bombă” în costum de baie. Câte kg are Mihaela, ce mănâncă și cum se îngrijește

Citește și: Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”