”Pentru ca sanatatea îmi da bătăi de cap, in seara asta am fost internata la Spitalul Sanador și mâine dimineață voi fi operata de către domnul doctor Gabriel Mitulescu, medic cu rezultate excelente și care își iubește profesia mai mult decât orice!!!

Va multumesc pentru mesajele de incurajare și sunt convinsa ca totul va fi bine, ca doar sunt pe mâini bune și am cele mai bune condiții!!! Va pup și va iubesc, sanatate va doresc!!! ❤”, a scris vedeta pe contul său de Facebook, postând și o fotografie de pe patul de spital.

Luni seara, într-o intervenție la Antena 1, vedeta a explicat și cum s-a ajuns la această situație. În trecut, Adriana a suferit mai multe operații de hernie și medicii i-au pus o plasă. Numai că aceasta nu mai este poziționată așa cum ar fi trebuit. Cel mai probabil s-a desprins și s-a fixat în intestine, arată ecografiile.

”Am simțit așa ca un junghi, ca un cuțit. Mi s-a făcut rău și am ajuns la spital. M-am cam jucat cu focul și am ridicat greutăți.

Doamna doctor a spus că e mai bine să rămân aici ca să mă țină sub observație, iar mâine, mai mult ca sigur intru la cuțit. Adică mă va opera pentru că exista un risc crescut de ocluzie intestinală. Asta este, se întâmplă.

Am nimerit pe maini bune, pentru că altfel aș fi amânat operația asta până când făceam alte complicații”, declara Adriana Bahmuțeanu luni seara, la Antena 1.

”Burta mea deja începe să o ia razna. Eu sper sa fie totul bine și în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă.

Nu mă simt foarte ok, sunt puțin confuză, mi-au făcut o perfuzie. Sunt puțin abulică. E operație deschisă, nu laparoscopicp. Problema e de infecție, lor le e teamă că m-am infectat, că s-a spart ceva”, a mai explicat vedeta.