Adriana Bahmuţeanu (46 de ani) a pierdut şirul proceselor pe care le-a avut şi încă le mai are cu fostul ei soţ, Silviu Prigoană (57 de ani). În aprile 2019, vedeta tv a primit o lovitură dură din partea justiţiei, atunci când a pierdut custodia celor doi băieţi pe care îi are cu Silviu Prigoană, Eduard (11 ani) şi Maximus (13 ani). Băieţii locuiesc în prezent la tatăl lor, iar Adriana îi poate vedea doar două weekenduri pe lună.

Mai nou însă, omul de afaceri acuză faptul că Adriana Bahmuțeanu pune în pericol sănătatea copiilor. Atunci când aceștia merg la mama lor, băieții nu poarta mască, pentru că Adriana nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități pe timp de pandemie, a declarat omul de afaceri.

“Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez. Știu că ea nu-i lasă să poarte masca. Dar ei au imunitate. Le dau ceapă și usturoi în cantități mari.

Noi stăm cu tata în casă, care are 90 de ani, și am vrut să-l protejam pe el, mai mult. Eu, la începutul pandemiei, trei luni am stat închis în casă, cu tata și cu copiii. Am fost bonă, bucătăreasă, spălătoreasă, tot. Acum s-a mai vaccinat lumea.

Le fac teste de alea rapide la intrare, la toți care îmi calcă pragul”, a spus Silviu Prigoană în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Mai în glumă, mai în serios, Silviu Prigoană a tras un semnal de alarmă, în stilul caracteristic. “Ne-am vaccinat de gura lui tata, nu că ne-am vaccinat noi așa că ne-a picat. Tata a fost insistent, m-a tocat o săptămâna.

M-am rapelit și eu și tata, culmea că noi nu am avut niciun fel de simptom, ori suntem bolovani ori ne-au vaccinat cu apă sfințită.

Acum vreau să mergem la Înviere, că am înțeles că se da liber la Înviere, și după 2 săptămâni mergem la ATI, la Înălțare”, a spus amuzat Silviu Prigoană.

“Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor”

Revenind la Adriana Bahmuțeanu, aceasta și Silviu Prigoană nu-și mai vorbesc în prezent decât în scris. “Sunt înghețate definitiv discuțiile cu mama copiilor. Nu avem ce discuta decât în scris. Le-am interzis copiilor să discute de mama lor în prezența mea sau în casa mea. Așa s-a dorit, așa facem”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

“Acum doi ani, Maximus era repetent! Acum e bun să dea la Harvard!”

Silviu Prigoană o atacă pe fosta soție, Adriana Bahmuțeanu, și în ceea ce privește educația celor doi minori, Maximus și Eduard. Aceștia locuiesc împreună cu tatăl lor de doi ani, după cum a stabilit instanța de judecată. De atunci, situația la învățătură a celor doi copii s-a îmbunătățit în mod vizibil, spune el.

“Copiii sunt foarte bine! De unde acum doi ani erau gata să fie exmatriculați de la fosta scoală, acum, culmea, evoluția lui Maximus a fost fulminantă. De unde era să fie repetent, să ajungi cel mai bun din clasă, e extraordinar!

Sper să continue așa, ca peste cinci ani, să fie admis la Harvard sau Cambridge”, a declarat omul de afaceri.

Vezi și Silviu Prigoană, atac dur la adresa fostei soții: „Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani”. Cum o amenință

Citește și:

Marian Râlea, amintiri din tinerețe: ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”. Ce-a inventat în tinerețe actorul

Prima reacție a lui Tavi Clonda, după ce Maria Constantin a spus despre soția lui că este grasă și o femeie rea