Adriana Bahmuţeanu se împacă greu cu lipsa copiilor. Eduard şi Maximus se află la tatăl lor de la începutul pandemiei de coronavirus, încă în izolare. Silviu Prigoană respectă cu sfinţenie regulile de distanţare.

 ”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor”, a declarant vedeta, divorțată de Silviu Prigoană și îndrăgostită până peste urechi de un grec.

”Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului.

El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii”, a mai spus vedeta.

Totuși, e cumva împăcată că lucrurile s-au întâmplat așa și copiii au rămas la tatăl lor, între timp recăsătorit. ”Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat.

La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, conform Click.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și: