Fotografii în care e limpede că se simte bine alături de un bărbat brunet, cu care chiar ciocnește într-unul dintre instantanee.

Mai mult, acestea sunt însoțite de un mesaj care nu lasă loc de interpretări. Aparent.

”Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, este mesajul care apare pe contul vedetei.

ozele-cu-barbatul-misteriosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este George din California

Cum toată lumea a bănuit că e vorba despre noul ei iubit, că în sfârșit a trecut peste povestea cu grecul Nikos Papadopoulos, cu care s-a iubit câțiva ani și de care s-a despărțit cu scandal, ea apelând chiar la Poliție, Adriana Bahmuțeanu a fost rugată să ofere mai multe amănunte despre cel despre care se știe că se numește George și locuiește în California.

Adriana Bahmuțeanu a declarat pentru Antena Stars care este adevărul din spatele imaginilor cu ea și noul ei „iubit”. Vedeta susține cu tărie că cineva are control total asupra paginilor sale de socializare.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că cineva i-a „spart” conturile de socializare și postează în locul ei diverse imagini. Acea persoană a postat fotografii cu ea și noul ei „iubit”, însă adevărul este cu totul altul.

„Știu foarte bine despre cine este vorba, însă n-aș vrea să dau detalii încă, aștept ca domnii polițiști să-și facă treaba. Este o persoană foarte cunoscută, care în acest moment se răzbună pe mine și am identificat persoana.

Dacă eu îl identific pe cel care mi-a furat paginile, le dau polițiștilor toate datele, iar ei timp de o lună nu fac nimic, iar eu sunt totuși persoană publică, la ce să ne așteptăm în cazul unui om obișnuit?!

Are acces peste tot pentru că mi-a clonat și Whatsapp-ul. Bănuiesc că un bărbat face asta”, a declarat ea.

De asemenea, vedeta a mai povestit că nu știe ce vrea să demonstreze persoana care i-a luat conturile, însă recunoaște că persoana din imagini (noul ei „iubit”) este doar un prieten foarte bun de-al ei, nimic mai mult.

„Habar nu am ce vrea să demonstreze. Eu, dacă am ceva de comunicat, o să comunic eu. Postarea aceea cu bărbatul nu îmi aparține.

În momentul în care voi avea un anunț important de făcut, credeți-mă că voi anunța eu în fața camerelor. Bărbatul din poze este un prieten foarte, foarte apropiat, atât pot să vă spun. Când o să fie cazul o să vă anunț”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Vedetei i s-au spart conturile de socializare

Adriana Bahmuțeanu a spus că bărbatul care i-a „spart” rețelele sociale vrea doar să-i facă rău. Așteaptă de o lună ca poliția să acționeze, însă susține că aceasta nu face nimic.

„O persoană rău voitoare mi-a furat identitatea pe paginile sociale. Acum o lună am făcut o plângere la poliție, am identificat și persoana pentru polițiști, însă, din păcate, de o lună aștept ca poliția să își facă datoria și văd că nu și-o face”, a mai spus vedeta.

Ea a mai declarat că a apelat și la DIICOT, însă nimeni nu face nimic pentru a o ajuta, chiar dacă ea a dat și identitatea persoanei care i-a „spart” conturile de socializare.

„Din păcate, eu de o lună de zile nu-mi pot desfășura activitatea, pentru că activitatea mea profesională se desfășoară cu preponderență online. Acea persoană îmi modifică postările, îmi șterge live-uri cu diverși invitați, postează în numele meu, ca dovadă aceste postări pe care nu reușesc nici măcar să le șterg, pentru că nu mai am acces la pagină.

Am făcut plângere și la DIICOT pentru furt de identitate, pentru infracțiuni cibernetice, am sunat pe unde puteam să sun eu ca să-i rog să mă ajute. Văd că, din păcate, nimeni nu face nimic”, a mai spus ea.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Vedeta a cerut un ordin de restricție

Citește și:

Ce a putut spune Pepe despre Oana Zăvoranu după a treia sa însurătoare. Au trecut 11 ani de la divorțul lor

Cristina Spătar, operată de urgență: ”Durerile erau foarte mari”. Totul i s-a tras de la aerul condiționat