După 5 divorţuri şi o viaţă agitată alături de omul de afaceri Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţean, ajunsă la vârsta de 46 de ani, pare că și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikolaos Papadopoulos, cu trei ani mai mic. Într-un interviu recent, Adriana a spus totul despre relația cu acesta, inclusiv dacă se va căsători sau nu cu acesta.

Relația cu acesta este complet diferită de cea cu fostul soț, recăsătorit între timp: ”Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit”, a declarat vedeta pentru Click.

Pentru că în presă nu a apărut de multă vreme vestea relației celor doi, Adriana a fost întrebată dacă s-a mutat deja cu iubitul. ”Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o.

În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru a nu îl expune pe Nikos unor situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu izolarea de la Techirghiol probabil nici acum nu ar fi ştiut oamenii, publicul larg, că noi suntem împreună…”.

Cum a fost cucerită Adriana? Complimentele au jucat și joacă un rol important în cazul ei, admite ea. ”Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte.

În plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente foarte des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie”.

Și el are un copil

Iubitul Adrianei este tată, la rândul său, el având un băiat de 20 de ani, care i-a cunoscut deja pe copiii ei. Ea și copiii ei au fost în Grecia, iar în formula de 5, cu băiatul lui, au fost la Slănic Prahova, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Cum vrea să păcălească sistemul, cu nunta

Întrebată dacă se mai vede căsătorită, Adriana a răspuns: ”În ceea ce mă priveşte, nu cred că un act de căsătorie mi-ar schimba cumva relaţia! Nu cred că actul ţine o căsnicie, ci parteneriatul domestic. Nu ştiu, habar nu am! Nu m-am gândit dacă o să fac sau nu o nuntă sau să mă căsătoresc, dar oricum nu se poate cu această pandemie.

Dacă vrei să faci o nuntă nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500. M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oamnei, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem nuntă-spectacol”.

Vezi și Adriana Bahmuţeanu nu și-a mai văzut copiii din martie: “Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine”

Citește și: