Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, au decis să facă pasul cel mare, și, în urmă cu mai bine de o lună, cei doi s-au logodit la biserică. Bruneta și partenerul ei de viață își doresc o nuntă frumoasă, la care să participe persoanele apropiate și alături de care să se distreze până dimineața, după cum mărturisește chiar Bahmu.

”O să vină curând, da! Deocamdată să ajungă soțul acasă. Mai are o săptămână și vine.

Nu am fixat nimic, o să stabilim împreună, nu am apucat, nu am reușit, nu am avut cum. Aici în țară, doar cu prieteni aproapiați o să facem o mega petrecere, atât. Nu vreau nuntă, nu vreau nu știu ce .. O petrecere frumoasă, să mă simt bine, să dansez până dimineață.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru antena Stars, care a mai fost căsătorită cu doi bărbați.

Vedeta a mai spus și că încă nu s-a gândit cum va arăta rochia de mireasă, dar cu siguranță în acea zi importană va purta o ținută specială.

Se căsătoresc după ce rezolvă problemele cu actele

În urmă cu ceva vreme, Adriana Bahmuțeanu a dat detalii și despre motivul pentru care nu s-au putut căsători până acum, deși și-au dorit. Se pare că aceștia încă așteaptă să facă rost de anumite acte de care au nevoie pentru cununia civilă.

Între timp, vedeta și românul stabilit până acum în America deja se comportă ca soț și soție. Ne mai lipseau niște acte, dar o să le recuperăm între timp. Noi ne simțim ca soț și soție și asta e important. Eu nu cred că un act ține o relație, ci înțelegerea dintre parteneri. (..) Noi așa ne strigăm prin casă, soț și soție.”, a mai explicat fost soție a lui Silviu Prigoană.

Cei doi vor să devină părinți și au planuri mari de viitor împreună. Adriana Bahmuțeanu mai are doi copii din căsnicia cu Silviu Prigoană.

Vezi și VIDEO Cine este bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu s-a logodit după doar o lună de relație. Imagini din biserică

Citește și:

Dana Săvuică, amintiri cu Regina Elisabeta a II-a. Cum s-au fotografiat părinții ei cu suverana

Câți copii, nepoți și strănepoți are Regina Elisabeta a II-a. Cine sunt aceștia și care este linia de succesiune