Recent, aceasta a povestit despre copilărie și familie, recunoscând: ”Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare”.

”Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei.

Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie. Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic”, a povestit vedeta în emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, notează wowbiz.ro.

Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii”

”Mama n-a știut că învățătoarea mă bătea și mă trăgea de păr, mă bătea cu linia la palmă, decât târziu. Pe vremea aia violența nu era pedepsită ca acum.

La mine în casă a fost iubire cam atât cât a fost în multe familii din România, în care era mai multă tristețe decât iubire. Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare.

Mama a avut foarte mare grijă de noi și ne-a iubit, și pe mine și pe sora mea. A fost și este în continuare o mamă din aceea care și-ar da și viața pentru copii”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre copilăria sa.

În plus, când era deja mare, un adevăr dureros a ieșit la iveală. Tatăl său i-a mărturisit că nu și-a dorit niciodată copii: “Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și venea foarte stresat. Era mai distant cu noi, mai sobru, mai rece. Mai critic.

Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii. El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale. El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii.

Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții”, a afirmat aceasta.

A mai avut un soț

Înainte de a se căsători cu Silviu Prigoană, cu care are și doi copii, care au rămas la tată, Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată. În vremea când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit.

Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Acum, vedeta este singură, după despărțirea de iubitul grec.

Vezi și Puțină lume știe că Adriana Bahmuțeanu a mai avut un soț. A trecut prin iad cu el: ”Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!”. Avea doar 19 ani…

Citește și:

Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă, la 82 de ani. A spus toată rețeta

Sunt căsătoriți de mulți ani, dar abia acum Lucian Viziru i-a dat soției sale și un inel. Povestea lor de dragoste e una de film: ”Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc”