„Nu, nu sunt la spital. Stați liniștiți! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare. E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau COVID, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe paginile sale de socializare.

Majoritatea fanilor i-au urât sănătate și s-au arătat interesați de procedură, dar au existat și cârcotași, care i-au bătut obrazul, amintindu-i că în nenumărate rânduri a spus că nu suportă masca.

”Suporti masca?” – o întreabă cineva retoric, în timp ce altcineva vrea să știe dacă vedeta a avut Covid, acesta fiind motivul pentru care a apelat la un astfel de tratament.

Adriana Bahmuțeanu, scandal de proporții într-un hipermaket din cazua măștii de protecție

Adriana Bahmuțeanu a fost implicată recent într-un scandal imens, din cauză că a refuzat să poarte masca de protecție într-un supermarket din Capitală.

Fosta prezentatoare TV a mers pentru a-și face cumpărăturile într-un hypermarket, iar la raionul de măcelărie, Adriana Bahmuțeanu a fost atenționată de unul dintre angajați să poarte mască, așa cum cer normele aflate în vigoare. Fosta soție a lui Silviu Prigoană nu a luat în considerare ceea ce i s-a spus și și-a continuat cumpărăturile.

În cele din urmă, angajatul hypermarketului a chemat forțele de ordine în ajutor, iar de aici situația a degenerat și s-a ajuns la un scandal de proporții. Fosta prezentatoare TV nu s-a putut abține și a explicat pe larg care a fost motivul ce a determinat-o să refuze masca de protecție.

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus, furioasă, Adriana Bahmuțeanu.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu a topit 20 de kilograme și e complet schimbată: ”Am slăbit precum economia României”

Citește și:

Tarkan a ajuns de nerecunoscut după pandemie: „Părul meu a cam luat-o razna…”

INTERVIU EXCLUSIV Alecsandru Dunaev: ”Sunt mereu un om al extremelor”