Vedeta a fost surprinsă pe holurile Instanței de către jurnaliști, anunță Acces Direct.

Conform sursei, Adriana Bahmuțeanu ar fi cerut de urgență ajutorul autorităților, după ce ar fi fost agresată de iubitul grec, Nikos Papadopoulos, în urmă cu o lună. Vedeta a cerut la acel moment un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil pentru cinci zile, iar în urmă cu scurt timp a fost surprinsă de jurnaliști pe holurile instanței.

În cursul zilei de astăzi, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă la Tribunalul Sectorului 5, unde ar fi cerut o prelungire a ordinului de restricție pe care l-a primit în urmă cu o lună, când le-ar fi cerut ajutorul autorităților. Conform sursei, vedeta ar fi fost victima violenței domestice, iar vinovat de acest lucru ar fi chiar iubitul ei grec.

Potrivit unor surse Acces Direct, iubitul vedetei ar fi fost și el astăzi la tribunal, dar nu singur, ci alături de patru martori, care ar fi spus că bărbatul ar fi lovit-o pe Adriana Bahmuțeanu cu o palmă. Cu toate astea, aceștia au ținut să precizeze că nu s-a ajuns niciodată la bătaie în relația lor.

Un martor a declarat că vedeta ar fi fost cea care pornea certurile în relație și ar fi vinovată de felul în care bărbatul reacționa.

Actrița nu a vorbit momentan public despre ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec.

Primele informații arată că vedeta ar aștepta să vadă dacă mai primește sau nu o prelungire a ordinului de restricție.

Ce a mărturisit avocatul bărbatului

Avocatul artistului, Cristian Bala, a intervenit în emisiunea Acces Direct și a mărturisit că nu este vorba despre violență. Cu atât mai mult, acesta a ținut să precizeze că veteta ar fi fost amenințată de bărbat, dar nu s-ar fi ajuns la acte de violență.

„La acest moment, nu există niciun răspuns din partea Instanței, nu s-a afișat încă hotărârea, dar ceea ce pot să vă spun este că pe de-o parte, Nicos întotdeauna viața lui privată să fie păstrată în privat (…)

Nu e nicidecum vorba despre violență, obiectul cauzei de astăzi a fost o presupusă amenințare care s-ar fi săvârșit în urmă cu câteva zile, respectiv pe data de 9.07. Nicidecum nu este vorba despre acte de violență (…) Ar exita un diferent referitor la niște sume de bani pe care domul Nico i le-ar fi dat dumneaei”, a mărturisit avocatul grecului.

Vezi și Puțină lume știe că Adriana Bahmuțeanu a mai avut un soț. A trecut prin iad cu el: ”Ori te împaci cu mine, ori, dacă nu, te împușc!”. Avea doar 19 ani…

Citește și:

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani: „Este primul an fără soțul meu”. Ce confesiuni face solista, de ziua ei

Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru tatăl fetiței sale, pe care, totuși, nu-l ia de soț: ”Eram ușor pierdută…”