Vestea a dat-om chiar pe Instagram: ”Daaaaa! Am slăbit!!! Si continui sa slăbesc!!! Semăn cu economia României!!!🤣🤣🤣”.

În plus, s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist și e complet schimbată. Nu a renunțat la brunet, dar și-a făcut bucle, iar acestea o prind de minune.

adriana-bahmuteanu-a-topit-20-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cât despre cum a reușit să slăbească, una dintre reguli a fost să nu sară niciodată peste micul dejun.

Fosta prezentatoare a mărturisit că a început să mănânce foarte mult după ce s-a despărțit de iubitul ei. Și-a dat seama că nu merge pe drumul cel bun, după ce cântarul îi arăta cu 20 de kilograme în plus.

Din fotomodel ajunsesem fotopurcel!”

„Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun. Aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Ce mănâncă Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a renunțat la pâine și în fiecare dimineață mănâncă un ou fiert, măr și un biscuit. A renunțat la alimentele nesănătoase și își dorește să ajungă cât mai repede la silueta mult visată.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit că face și niște injecții care îi reduc pofta de mâncare. Înainte de asta, ea a mers la medic, unde a făcut analizele și a cerut ajutorul specialiștilor.

„Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții.

Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.

Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta.

Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei.

Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiune.

Vezi și N-are noroc și gata! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec. Primele declarații după ruptură

Citește și:

Cum arată Ștefan, fratele Mariei Speranța? Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre fiul ei

Nadine bifează reușită după reușită, deși nici nu terminase liceul în tinerețe. Ce victorie a obținut fosta vedetă