De ziua ei, înainte ca toată lumea să-i transmită cele mai calde urări, vedeta a postat un mesaj pe Internet, în care face un bilanț al celor trăite până acum.

Fără falsă modestie, jurnalista susține că cea mai importantă lecție învățată până acum e aceea de a se pune pe primul plan. Mai mult, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, aceasta susține că viața i-a oferit mai mult decât ar fi sperat. Iar momentele pe care le trăiește sunt, poate, cel mai bun exemplu.

De ziua ei, vedeta e la fel de sinceră ca întotdeauna, recunoscând că e tipul de om pe care ori îl placi, ori nu. Cale de mijloc nu prea e când vine vorba despre persoana ei.

„Azi e ziua mea! Fără exagerare am aproape jumătate de secol! Dar vârsta e doar un număr, poate e mare, poate e mic, în mod sigur anii au trecut parcă prea repede, au zburat ca un fum și sunt fericită ca am ajuns aici ca sa mă bucur din plin de darul numit Viață! Da, am trăit poate cât alții în șapte vieți, am trecut de la agonie sau extaz sau viceversa, dar nu-mi pare rău de nimic!!!

Totul a fost asa cum a trebuit să fie, ca să învăț o lecție!!!

Unora poate le sunt dragă altora nu, unii m-au comparat cu Pasărea Phoenix care renaște din propria cenușă, alții mă boscorodesc fără să mă cunoască măcar!!! Dar nu-mi pasă!

În viata asta am făcut ce-am vrut, când am vrut și cât am simțit, autentică și cu demnitate!!!

Și îmi port cu mândrie vârsta, cicatricile unor răni vechi sau amintirile victoriilor neașteptate pe care le-am avut cu destinul sau experiențele, care m-au transformat profund!!!

Azi sunt fericită fiindcă am învățat cel mai prețios lucru: să mă pun pe primul loc în viața mea, să mă iubesc și să muncesc în fiecare zi pentru fericirea mea personală!

Știu, pare egoist, dar nu e! Doar dacă te iubești tu pe tine poți dezvolta relații armonioase, poți avea grijă de propria persoană, poți scoate tot ce e mai bun la iveală, poți deveni cea mai bună variantă a ta!!!

Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru susținerea dvs în momentele dificile, dar și în cele pline de fericire!!!

Viața e frumoasă!!! La mulți ani mie!!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook, acolo unde multă lume a felicitat-o.

Iar de ziua ei, deși nu plănuise nimic, a avut parte de o surpriză nesperată. A povestit episodul tot pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la petrecerea ad-hoc.

”Când credeam ca le-am trăit pe toate în viața asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag, George Restivan, și de draga mea prietena și fină, Ana Maria Prodan!!!

Cei doi au complotat și au adus la aceeași masă nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghila si familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie!!!

Și eu n-am aflat nimic!!! Au păstrat secretul până în ultima clipă!!!

Știți cum a fost? Ca în filmele alea suprarealiste în care cineva intră într-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!!!

Culmea culmilor!!! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale … cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit că mergem să bem un pahar de vin la o terasă… și m-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi… și mi-era o lene… dar până la urmă am ieșit mai mult cu forța, mai mult de dragul lui că tor insista… și m-a păcălit, m-a dus de mână până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc…

Vă mulțumesc, dragilor, a fost o seară faină, mi-ați făcut o mare surpriză, vă iubesc pe toți și vă prețuiesc!!! La mulți ani mie!!!”, a încheiat ea.

imagini-de-la-petrecerea-surprizaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul său au amânat petrecerea de nuntă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adriana Bahmuțeanu trăiește de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de George Restivan, cel cu care s-a căsătorit religios recent.

Cu toate că s-au cununat religios, cei doi nu au organizat și petrecerea de nuntă, mărturisind că, pentru ei, contează mai mult cununia religioasă și faptul că formează o familie în fața lui Dumnezeu.

„De petreceri avem timp tată viață să ne ocupăm. Nu am reușit să ne ocupăm și de petrecerea de nuntă, pentru că nu am avut timp și nu am reușit să îi adunăm pe toți”, spunea Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Vezi și Cine e șef în casă Adriana Bahmuțeanu – Geroge Restivan? ”Nu există niciun os rău în corpul acestei femei!”

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat reginele și împărătesele lumii la încoronarea regelui Charles. Principesa Margareta a României a ieșit în evidență

Gestul făcut de renegatul prinț Harry la încoronarea tatălui său, Regele Charles. Ce a spus în biserică