Zilele trecute a fost operată și deja e acasă, în plin proces de recuperare. Interveția de 6 ore, prin care i-a fost îndepărtată o plasă care îi obtura intestinele, a avut loc în 19 iunie. O zi mai târziu, Adriana scria pe Facebook: ”Am scapat ca prin minune de ocluzie intestinala!!!”.

În 25 iunie era deja acasă. Acum, când puterile au început să-i revină, are curajul de a privi în urmă și a povesti prin ce a trecut.

”Am trecut peste o operație grea, o cumpana, cum se spune. Dincolo de curajul meu și mana de aur a medicilor de la Sanador, se spune ca orice boala are o cauza spirituala. În cazul meu,o viata încâlcita, prea multe suferințe, supărări, nemulțumiri sufletești au ieșit la suprafață prin abdomen. Ca o explozie!!!

Ce-am învățat din asta: bine c-au ieșit, asta înseamnă că am scapat de ele!!!! Ca mi-am tratat sufletul și ca doctorii au îngrijit trupul!!! Ca toate se vor așeza frumos în viata mea, la momentul potrivit pentru mine!!!

Ca viata merge înainte și ca dacă noi credem sincer ca în cele din urma va fi bine, chiar se va întâmpla asta!!! Ca ma lepăd de supărare și ca las loc bucuriei și ca cel mai negru întuneric se produce chiar înainte sa răsară soarele!!!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare, unde fanii s-au îngrămădit să-i ureze însănătoșire grabnică.

Înainte de intervenție, prezentatoarea TV povestea că, în trecut, a suferit mai multe operații de hernie și medicii i-au pus o plasă. Numai că aceasta s-a deplasat, s-a desprins și s-a fixat în intestine, după cum arătau ecografiile.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru vedetă.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și: