Imediat după ce au depus actele, semn că în sfârșit vor deveni soț și soție, chiar dacă mulți nu le dădeau vreo șansă, cei doi au făcut și primele declarații, chiar în fața Primăriei Sectorului 5.

George a povestit a dezvăluit că vor deveni soț și soție pe 7 iulie, zi în care va avea loc și nunta, la care sunt așteptate în jur de 250 de persoane. Adriana a mărturisit că își dorește o nuntă tradițională, în schimb, ținutele vor fi unele atipice: el va alege un costum de cowboy, în timp ce ea se va îmbrăca, foarte posibil, în port popular.

„Am vrut să alegem o dată să știm, să putem să acomodăm și neamurile și prietenii ca să știe dinainte: pe 7 iunie, ceremonia aici la Primărie va fi la 13.50, ultimii, și aici la Primărie totul a mers foarte bine, toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut, am fost și anul trecut, ca să încercăm să facem căsătoria, dar acum avem toate actele, am ales și data, suntem foarte bucuroși.”, a declarat George Restivan, conform Wowbiz.

George, despre Adriana: ”Zilele triste din viața ei s-au terminat”. Ce le transmite celor care credeau că se vor despărți

George este foarte fericit că a găsit o femeie ca Adriana, alături de care să își petreacă restul vieții. Acesta și-a deschis sufletul și a declarat că vrea să o facă pe soția lui cea mai fericită femeie din lume.

„O iubesc foarte mult pe Adriana și le mulțumesc tuturor pentru suportul pe care i-l oferă. Zilele triste din viața ei s-au terminat! Acum, că mai avem noi niște denivelări pe drum, ne lovim, ne trece.

Noi suntem tot împreună și vom rămâne împreună. Celor care au crezut că ne despărțim le zic să nu mai aștepte, să își țină respirația până cred că ne vom despărți. Nu se va întâmpla.”, a mai spus George Restivan.

”Ea este deja soția mea!”

Deși admit că momentul căsătoriei e unul important, cei doi se consideră deja soț și soție și spun că documentele nu vor schimba nimic în sentimentele lor.

Ea este deja soția mea, iar o hârtie nu schimbă nimic. De acum încolo ea va fi soția mea!”, a mai spus George, cel care a trăit în America mai mulți ani.

Cât despre Adriana, ea a declarat în stilul caracteristic: ”Cei de la ghișeu m-au recunoscut, mi-au zis că de când așteptau să vin să mă mărit.

Ne-au încurajat, a fost foarte frumos. Acum e primul pas, de aici mergem să căutăm ținute, sală, să facem invitațiile, meniu, muzică, trebuie organizare.”.