Actorul a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Adriana și susține că e bine, cei doi copii și ai luor au rămas  în grija lui, însă nu vrea să vorbească despre fosta lui soție, precizând că în 2020 își dorește doar să fie sănătos.

„Am trecut printr-o despărțire, dar sunt bine. Nu este relevant în ce relația am rămas cu fosta soție. Copiii sunt importanți. Ei își văd de viața lor, eu de a mea. Stăm împreună. Din punct de vedere profesional a fost mai mult decât extraordinar. Acum am două repere importante: copiii şi bunul lor mers înainte şi activitatea profesională. „, a declarat Adrian Titieni pentru click.ro.

Adrian Titieni se gândește să se călugărească

„Sănătate, e un bun comun, dar până la urmă îmi doresc foarte tare să îi responsabilizez pe proprii mei copii să înţeleagă că au o viaţă înainte şi că realmente responsabilitatea face parte, într-un fel sau altul, din instrumentele necesare cu care păşeşti în viaţă. Să-şi câştige puţină autonomie, de asemenea, capacitatea de a înţelege lumea în care trăiesc pentru că asta îi ajută să fie eficienţi şi împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea. Îmi doresc pace interioară”, a mai spus actorul.

Adrian Titieni și Adriana Irimescu  au împreună doi copii, majori. Adriana, fiica lor este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, iar Marc este student la Teatru și se pare că-i calcă pe urme tatălui său.

Marele actor a declarat în urmă cu doi ani că se gândește serios să se călugărească. Acesta a dezvăluit în  emisiunea „De-a viața ascunselea cu Florentina Fântânaru” despre opţiunea călugăriei. „S-ar putea ca într-un an să se producă o retragere. E ceva care mă cheamă de ani mulți, am zis că rămân în lume ca să împlinesc ceva. E ceva care mă tot cheamă, nu știu ce e. Trăim într-o societate în care suntem condiționați și dincolo de asta toate informațiile la care vrem să accedem sunt posibile’, a spus Adrian Titieni la Antena 3.

Vezi și: Reacția lui Adrian Titieni, după ce a văzut imaginile cu fosta lui soție în brațele prietenului său bun, Alexandru Papadopol. Actorul este devastat

Citește și: