În izolare a realizat împreună cu Dan Chişu un film, care se bucură de un success răsunător pe Internet. Tot în izolare, a descoperit câte ceva și despre propria persoană.

”Recluziunea obligatorie a creat câteva lucruri bune şi m-a pus în ipostaza de a descoperi lucruri noi despre mine. Inactiv, dar în acelaşi timp am reuşit să lucrez, iar lucrurile pe care le-am descoperit ar putea fi puse în pagină cam aşa: mi-am dat seama că iau greu decizii. Spun asta pentru că am hotărât să pun ordine în lucruri, documente, în tot felul de spaţii unde nu am ajuns decât rar şi mi-am dat seama cât de greu e să decid ce păstrez şi la ce renunţ.

Mi-am dat seama că mi-e greu să fiu organizat, ştiind că asta ar trebui să fie preocuparea prioritară, dar în acelaşi timp am avut timp sa mă gândesc la lucruri importante ale vieţii şi să separ ceea ce e valoros şi important în viaţa mea faţă de ceea ce e mai puţin valoros”, a declarant el pentru Click.

Și-a petrecut izolarea cu copiii săi, Ariadna (23 de ani) şi Marc (21 de ani), la casă, în București.

”Nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie”

Întrebat ce rol ocupă dragostea în acest moment în viața sa, a replicat cu eleganță: ”Discutând din perspectiva vârstei, încerc să cern sentimentul dragostei şi să îl duc la esenţă. Vreau să descopăr în mine filonul care poate gestiona dragostea pentru lume, viaţă, oameni.

Cu alte cuvinte nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii, cu profesia şi cu lumea din jurul meu. Nu în ultimul rând am dragoste de viaţă”.

Adrian şi Adriana Titieni (44 de ani) s-au despărţit în 2018, după o căsnicie de 23 de ani, însă abia anul trecut au anunţat divorţul.

Adriana formează acum un cuplu cu actorul Alexandru Papadopol. Ca să fie împreună, Alexandru şi-a părăsit soţia, pe Ioana Ginghină, cu care are o fiică.

Adrian Titieni şi Adriana Irimescu au rămas în relaţii reci, discuţiile lor rezumându-se doar la problemele copiilor, mai arată sursa.

Vezi și Adrian Titieni a rupt tăcerea în urma divorțului de soția sa. Ce dezvăluiri face actorul

Citește și: