Soția actorului din „VLAD” a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar astăzi cele două au fost externate din spital. Actorul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat imagini cu micuța lui.

Actorul din VLAD și soția lui au o fetiță, pe Mara, iar acum familia s-a mărit cu încă o fetiță, pe care au ales să o umească Petra.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.
Bine ai venit acasă, Petra!
Te iubim enorm, #Mami#Mara#Tati și #Brioche! ”, a scris Adrian pe Instagram.

ce-bucurie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7
 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adrian Nartea (@adinartea)

 

Adrian și Alina formează un cuplu de mai bine 10 ani și au împreună o fetiță minunată, Mara, în vârstă de cinci ani. Cei doi au dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că vor mai avea o fetiță, când Alina era  deja însărcinată în cinci luni.

Actorul din Vlad a dezvăluit că abia o așteaptă pe micuță.  „Eu mi-aș fi dorit băiat”, a spus Adi, care a precizat că speră ca fiicele lui să-și păstreze numele Nartea și după căsătorie.

Au trecut peste 10 de când cei doi s-au cunoscut, însă Adrian Nartea (39 de ani) își amintește foarte bine ziua când a văzut-o pentru prima dată pe Alina Ferinceac (36 de ani). Soarta a făcut ca cei doi să se întâlnească în Tunisia, în 2010,  unde cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect.  

Pe atunci, Adi activa și el în modeling. După ședința foto, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar de acolo povestea lor s-a scris în mod natural.

Citește și:

Angela Similea, umilită și folosită de primul soț: „Stăteam încremenită, perplexă… cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el…”. Incredibil! Ce comportament…

Ce sfat i-a dat Răzvan Fodor lui Smiley, chiar înainte să devină tătic?