Cea de-a treia nevastă pare să-l fi cumințit și e clar că știe exact ce să-i ofere.

În premieră, Brilinatul a venit la podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cele trei căsnicii ale sale, punând pe tape detalii neștiute despre acestea.

Chiar el a mărturisit că de cea de-a treia soție a sa s-a îndrăgostit iremediabil când aceasta era minoră și concura la Miss România. La fel de adevărat e și faptul că în acea vreme el era însurat cu Consuleo Matos, cu care are două fetițe.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit acesta în podcastul „Acasă la Măruță”.

Adrian Mutu se iubește de 7 ani cu Sandra, soția sa, cea care i-a oferit și un băiețel, pe micuțul Tiago (5 ani). „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a declarat el.

Sportivul a povestit și despre viața lui actuală, despre un hobby pe care nu multă lume îl știe, dar și despre mezinul său. ”Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească.

Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimneața am stat. Se umpluse frigiderul.

În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit Briliantul.

Sfat pentru Alexandra Dinu

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu pe când avea doar 20 de ani. Briliantul s-a îndrăgostit de Alexandra în timpul unui interviu pe care blonda i l-a luat pentru TVR 1. S-au mutat în Italia, dar căsnicia lor nu a durat decât trei ani.

Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, în vârstă de 19 ani. Mario Mutu s-a mutat anul trecut în România, unde a și stat un an pentru a fi mai aproape de tatăl său.

„Cu Alexandra a fost o relație scurtă, de trei ani. Ne-am căsătorit pe repede înainte, dar a ieșit această minunăție de băiat, Mario. Am ieșit cu el și ne striga lumea, pe stradă, că e frati-miu.

Eu cu Alexandra eram tineri, singuri, în Italia. Nu a mers, la un moment dat am luat-o pe drumuri diferite.

Sper ca Alexandra să facă și ea pasul ăsta a doua oară, să se căsătorească. Am văzut că are și ea pe cineva, acum ne înțelegem bine, vorbim.

Nu știu dacă o să mai fie mamă, că are și ea 40 de ani, dar să se mai gândească și la ea că acum copilul e mare”, a sfătuit-o Mutu pe prima lui soție, Alexandra.

În ce relații e cu Consuelo

Mutu nu a ezitat să vorbească nici despre relația cu cea de-a doua soție, Consuelo, și despre fetele lui, Adriana și Maya.

„Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după, însă, nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune.

Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a mai spus Adrian Mutu.

Vezi și Adrian Mutu, schimbare radicală! Și-a făcut o intervenție de 20.000 de euro: “În copilărie am fugit de…

Citește și:

Sărbătoare mare în familia lui Denis Ștefan. Actorul și-a botezat mezina. Micuța Domninique seamănă leit cu tatăl ei. Dar ce apariție a fost mama!

Cântăreața Marilia Mendonca a murit la vârsta de 26 ani. Era mama unui copil de doi ani