Fostul fotbalist internațional a anunţat  pe pagina sa de Facebook că a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia sa, Sandra, a născut un băieţel  prin cezariană. Acesta a precizat că micuțul este perfect sănătos și a venit pe lume la ora 07.44.

Briliantul a anunțat că noul lui moștenitor se va numi Tiago Adrian Mutu. Tiago este un nume sfânt de origine protugheză și pare foarte potrivit pentru aceasta având în vedere că băiețelul a venit pe lume în Vinerea Marea. Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb” – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său. Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub” – cocoș de munte, radicalul „kb” fiind interpretat  ca „a apăra”, „a proteja” și numele ar semnifica  „Dumnezeu a apărat”. Micuțul a măsurat la naștere 53 de cm și a avut 3,6 kilograme.


„La ora 07.44!! TIAGO ADRIAN MUTU…3.6kg / 53cm”, a scris fostul fotbalist pe pagina de Facebook, alături de o poză cu ei trei.

Directorul general al FC Dinamo a devenit astfel  la vârsta de 38 de ani tatăl a patru copii. El mai are un băiat, Mario, în vârstă de 14 ani din căsătoria cu Alexandra Dinu, și două fetițe din mariajul cu frumoasa domonicană Consuelo Gomez, Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani).