Adrian Mutu se află acum în Republica Dominicană, acolo unde locuiesc fiicele lui, Adriana și Maya, cu mama lor, Consuelo. Nu este pentru prima dată când fostul internațional român își petrece vacanța acolo, dar este pentru prima dată când îl vedem atât de emoționat.

Fiica lui cea mare, Adriana, care îi seamănă foarte bine, a împlinit 18 ani pe 11 iunie și a absolvit liceul „Abraham Lincoln” din orașul La Romana. Două momente importante în viața oricărui adolescent, pe care Adrian Mutu nu a vrut să le rateze. Mai mult, toți cei patru frați Mutu s-au reunit în Dominicană.

smartselect_20240616_105207_instagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu câteva zile înainte să plece spre țara de la Marea Caraibilor, Adrian declara în presă că abia așteaptă să fie alături de fiicele lui.

Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei, pe 11 (n.r. 11 iunie) face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fie toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei acum sunt mari, 22, 18…”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

adrian-mutu-copii-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 13

Adrian Mutu a recunoscut că și mamele copiilor se înțeleg bine și au relații decente. „Ele (n.r. Sandra și Consuelo) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a mai spus Mutu la la FANATIK SuperLiga, emisiunea lui Horia Ivanovici.

Și iată că s-a ținut de cuvânt și a ajuns cu familia din România, la familia din Dominicană. Adrian Mutu a publicat imagini cu cei patru copii ai lui, bucurându-se de locurile exotice de acolo, dar și imagini de la absolvirea Adrianei, unde se pare că s-a plâns mult. Adriana are lacrimi în ochi la poza de grup, cu colegii, și un zâmbet fericit în imaginile în care tatăl ei din România o conduce, de braț, la festivitatea de absolvire.

@adrianmutu05 Happy high school graduation my love !! #adrianamutu #mutu #pourtoi #anime ♬ sunet original - AM

Adrian Mutu, mesaj pentru fiica cea mare: „Familia ta te va susține mereu”

Adrian Mutu a avut și un mesaj superb pentru fiica cea mare, care-i poartă și numele, și prenumele.

Felicitări pentru absolvirea liceului, draga mea. Vreau să-ți spun doar că, atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi mai departe, iar când vei avea succes, păstrează-ți picioarele pe pământ, fii modestă și continuă să înaintezi… eșecul și succesul vor face întotdeauna parte din această frumoasă călătorie numită viață. Cel mai important este să te bucuri de această călătorie și să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu poți reuși. Dacă ai ceva în minte, mergi înainte, urmează-ți visurile și amintește-ți că familia ta te va susține mereu„. „Te iubesc, tata„, i-a scris Adriana.

Fiicele lui Adrian Mutu locuiesc în Dominicană, cu mama lor

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu (43 de ani) și Consuelo Matos Gomez (51 de ani). Mutu nu a ezitat să povestească nici despre fetele pe care i le-a dăruit Consuelo, Adriana (18 ani) și pe Maya (16 ani).

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a explicat Adrian în podcastul lui Cătălin Măruţă. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți timp de 8 ani.

„Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, a mai spus Adrian Mutu. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002).

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Cum arată soacra lui Adrian Mutu și ce diferență mică de vârstă e între cei doi. Mariana e o frumusețe naturală, cu o siluetă de invidiat!

Citește și: Imagine rară cu Adrian Mutu și fiicele lui. Ce frumoase s-au făcut Maya și Adriana

Citește și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste: ”Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat”. Cum se înțelege în prezent cu „fostele”