Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul de doi ani și jumătate pe care fostul fotbalist îl are cu actuala lui soție, Sandra Mutu, cu care locuiește Emiratele Arabe Unite.  El mai are din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat pe nume Mario (17 ani), care locuiește în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe  Adriana Lea (13 ani) și Maya Vega (11 ani), care locuiesc în Republica Dominicană.

Adrian Mutu pare foarte fericitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Deși se află la mare depărtare de ceilalți trei copii al lui, Mutu pare destul de implicat în viața acestora și adesea postează imagini cu ei. Ce-i drept cele mai multe sunt cu fiul cel mic, care se pare că este singurul care i-a moștenit pasiunea pentru fotbal. Deși are doar doi ani jumate, Adrian îl filmează adesea în timp ce se joacă cu mingea de fotbal prin casă.

 

View this post on Instagram

 

You are a treasure from above, who brings me so much joy and love. Happy birthday son @hbk__.m ❤️ #mariomutu #17

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Pe Instagram, Adrian a postat poze unde apar atât și Mario, care s-a transformat într-un adolescent de-a dreptul fermecător, cât și cu fetele pe care le are cu fosta lui soție, superba Consuelo. Acesta le-a vizitat în vară, în Republica Dominicană,  iar fetele s-au transformat în niște adolescente superbe moștenind se pare frumusețea mamei lor, dar și trăsăturile frumoase ale tatălui lor.

 

View this post on Instagram

 

Moments with my family and friends • #dominicanrepublic #family #friends #adrianmutu

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday my love ❤️ @mayamutu #10 #mydaughter

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

De mai bine de un an de zile, Adrian Mutu este antrenor la echipa secunda a lui Al Wahda, dar visează să revină în Europa, la o echipă celebră.

Sandra  a adus pe lume cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist , pe 14 aprilie 2017,  prin cezariană. Micuțul a fost numit Tiago Adrian Mutu. Tiago este un nume sfânt de origine protugheză.

Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb’ – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său. Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub’ – cocoș de munte, radicalul „kb’ fiind interpretat  ca „a apăra’, „a proteja’ și numele ar semnifica  „Dumnezeu a apărat’. Micuțul a măsurat la naștere 53 de cm și a avut 3,6 kilograme.

 

Citește și: